Дионтей Уайлдър продължава с нападките си срещу световния шампион на

...
Дионтей Уайлдър продължава с нападките си срещу световния шампион на
Коментари Харесай

Уайлдър съвсем превъртя: Загубих от Фюри, заради... ноктите му

Дионтей Уайлдър продължава с нападките си против международния първенец на WBC в тежка категория Тайсън Фюри.

“Все още не съм чул логически аргумент за какво ръкавиците му се клатушкат, за какво ръцете му се намират по-средата на ръкавиците, за какво във вътрешността в ухото ми има рана? Заради неговите нокти, “ сподели Уайлдър.

" Има толкоз доста разнообразни обстоятелства и доказателства. Видях в първата борба по какъв начин Рики Хатън дърпаше ръкавиците му, с цел да сложи ръцете му в несъответствуваща позиция. Опитаха същия способ във втория дуел, само че този път издраскаха ухото ми, поради което потече кръв.

Тайсън Фюри измами. Той излъга. Фюри не беше по-добър от мен. Той се оказа страхливец. Той има репутацията на лъжец. И в случай че всички знаят, че си лъжец, за какво да спираш в този момент? Ако имаш опция да измамиш и не го направиш, тогава ще се изложиш.

Ако погледнете престъпната му хроника и историята на неговите измами, той даже измами в борбата против Кличко. Така че той не беше по-добър в тази борба. Тъжното е, че съм толкоз добър в този спорт, че трябваше да ме мамят. Това ме прави още по-силен, а наследството ми даже по-голямо, в сравнение с към този момент е “, сподели още Бронзовия бомбардировач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР