Дионтей Уайлдър отново намери повод, за да се оплаче от

...
Дионтей Уайлдър отново намери повод, за да се оплаче от
Коментари Харесай

Уайлдър пак се оплака от ръкавиците на Фюри

Дионтей Уайлдър още веднъж откри мотив, с цел да се оплаче от способите, които Тайсън Фюри е употребява, с цел да го победи и в третия им финален мач за купата на WBC. Този път той заподозря, че материалът на боксовите ръкавици на британеца не е бил регламентиран.

„ Получих информация за неправда с ръкавиците му и желаех пояснение от съдиите преди мача. Те ми споделиха, че от 30 години са в бизнеса и схващат задоволително от бокс. Може да имат опит, само че, до момента в който не ги ударят в лицето с такава ръкавица, няма да схванат защо приказвам. В предишния ни мач се случи същото. Конската грива е по-твърда от пяната, само че съдиите се пробваха да ме убедят, че ръкавиците са задоволително меки “, сподели американецът пред 78SportsTV.

„ Циганския крал “ нокаутира „ Бронзовия бомбардировач “ в 11 рунд в Лас Вегас през миналия уикенд, а срещата бе избрана от мнозина за „ Мача на годината “. Двамата паднаха по 2 пъти в нокдаун, само че откриха сили, с цел да се изправят, а най-после Уайлдър падна неподвижен на земята.

Припомняме, че американецът се оплака и предния път, когато загуби, само че тогава изясни, че в ъгъла на Фюри са измествали ръкавиците по този начин, че ударите му да падат под непочтен ъгъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР