Дионтей Уайлдър е приел условията за бой с Антъни Джошуа

...
Дионтей Уайлдър е приел условията за бой с Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Уайлдър приел условията за мач с Джошуа

Дионтей Уайлдър е приел изискванията за пердах с Антъни Джошуа за купата безспорен международен първенец по бокс в тежка категория. Това довери промоутърът на Джошуа Еди Хърн. Миналата вечер британецът нокаутира в седмия рунд руснака Александър Поветкин и резервира трите си пояса. Уайлдър държи купата във версия Световен боксов съвет /WBC/.

Имаме към два месеца, би трябвало да е ясно, че когато преговаряме с екипа на Уайлдър, не желаеме да чакаме да забележим какво ще се случи на 1 декември, сподели Хърн, визирайки датата, на която Уайлдър ще се изправи против Тайсън Фюри.
Искаме да сключим договорка преди техния дуел. Баща ми Бари ще договаря с Шели Финкел (промоутъра на Уайлдър) при започване на октомври и ще опитаме да се договорим. Пратили сме им контракт с условия, с които те са се съгласили, само че не са ни върнали подписи. Искаме да разберем какви са техните настроения.

Да опитаме да сключим договорка, фокусът ни 100% е върху Уайлдър през април. Естествено, в случай че Фюри завоюва, те ще създадат реванш и тогава април отпада като вид, което значи, че най-вероятно Джошуа ще излезе против Дилиън Уайт, разяснява Хърн, визирайки формалния кандидат за пояса на WBO. Джошуа има непокътната дата за идващ мач на 13 април на Уембли.

 

Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР