Диона се появи с нова визия и по този начин

...
Диона се появи с нова визия и по този начин
Коментари Харесай

След срамната постъпка: Диона се промени до неузнаваемост

Диона се появи с нова визия и по този метод очевидно желае да изтрие имиджа си. Припомняме, че преди няколко седмици бе хваната да кара дрогирана. Тя продължава да твърди и до ден сегашен, че въпросният ден не  е употребявала от неразрешените субстанции. Резултатите от кръвните проби се чакат с огромно неспокойствие.

Изпълнителката е решила да направи коренна смяна както в характера си, по този начин и във външния си тип. Смята, че по този метод може да накара хората да не помнят какво направи.

Диона си отряза бретон и побърза да качи фотоси в обществените мрежи. Коментарите са повече от позитивни. Феновете я дефинираха като по-зряла и сериозна, каквато се надяват да е станала и да си е взела поука от случилото се и в никакъв случай повече да не приближава неразрешените субстанции.

След скандалната обстановка, рейтингът на певицата скочи с 38 %. Критиките по неин адрес като че ли минават около нея. Злобните мнения също не я впечатляват.  Както е казано няма неприятна реклама и сега има по пет участия седмично. За да забавлява публиката желае по 5 500 лева.  Изпълнителката твърди, че даже не пие алкохол.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР