Диона никак не съжалява, че е отпаднала рано-рано от ВИП

...
Диона никак не съжалява, че е отпаднала рано-рано от ВИП
Коментари Харесай

Диона разкри какво са скрили продуцентите на ВИП Брадър от нас

Диона по никакъв начин не съжалява, че е отпаднала рано-рано от „ ВИП Брадър “. Главната причина за това е, че са излъчени единствено тези моменти, в които тя е била ядосана и нападателна, без да ни покажат и аргументите, породили тези страсти у нея .

„ Той през целия ден ходеше след мен и ме дразнеше, а аз в края на деня е обикновено да не устоявам и да избухна. Не съм удовлетворена от това, че моите съквартиранти изляха гнева си върху мен. Видяхме по какъв начин всички те се държат доста по-лошо с Кулагин от мен “, отсича младата певица пред в-к  " Труд ".

При отпадането си тя даде щит на Ричард. И до през днешния ден не съжалява: „ Избрах Ричард, тъй като той беше тъкмо като мен. Съквартирантите го изкарват най-глупавия, най-простия и така нататък Да, в действителност той не е доста образован и просветен, само че мога да кажа, че е с доста положително сърце и постоянно се раздаваше за задачите. Когато аз бях комфортна цел, по този начин той стана жертва на мъжете. Той заслужава да стигне по-напред в играта доста повече от други съквартиранти “.

Диона изясни, че е била много близка с Мира Добрева и Ваня Костова, само че това не е излъчено. Никъде не са дали и това, че певицата е ходила една седмица без грим и без екстеншъни, с цел да избави Папи Ханс от задачата да си отреже косата. Не са посочили какъв брой доста е пеела и танцувала. Денислава твърди, че от самото начало е говорила за своя другар, че й липсва и за това какъв брой доста го обича, само че и това е останало непоказано на феновете. Колкото до това дали са дружно с гаджето й, дружно са.

Любимата й българска звезда е 100 кила – на него желае да наподобява в музикално отношение. От международните величия обожава Ники Минаж – „ обичаният ми реализатор от горе до долу и желая да бъда като нея някой ден “, отсича рапърката.

Диона е безапелационна, че няма друга „ съперничка “, която да се занимава единствено с рапиране. Затова постоянно я съпоставят с мъже. Според Диона в поп-фолка би й било по-лесно да се котира, защото има образните качества и тъй като е млада. Обаче не обича лесното и избира да бъде първата в дадена сфера, а не да е една от многото.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР