Диона е при нас, за да си говорим за музика,

...
Диона е при нас, за да си говорим за музика,
Коментари Харесай

DIONA без цензура: Бившият ми още ме търси, жените някъде бъркат

Диона е при нас, с цел да си приказваме за музика, връзки, обич, секс... без цензура, тук и в този момент! Гледайте!

Здравей, DIONA! Разкажи ни какво ново има към теб.

В персонален проект нещата са доста експалиращи, както постоянно. Много съм се повлияла от ретроградната обстановка във Вселената. Все отново съм зодия Близнаци. В професионален проект приготвям доста части - главно поп фолк, само че съм вкарала лека нотка на RnB. За страдание, съгласно мен, няма място за рапа у нас, защото хората избират по-топлите ритми.

Запазиха ли се твоите първични почитатели?

Мога да кажа, че моите триумфи се дължат на хората, които ме поддържат,заради мен самата. Тези хора са повода да се развъртвам. Ако ме изоставят, няма да имам никаква реализация.

Какво най-често то споделят?

Че ме обичат! Но въпреки всичко желая да отворя една скоба - не взимайте образец от мен! Никога не съм се възприемала по този метод. Винаги съм знаела, че с това което върша нося отговорност, само че не ми се желае да я поемам.По мое време също имаше провокативни клипове, само че аз в никакъв случай не съм се повлиява от това нещо. Възпитавала съм се от у дома. Но мисля, че 80% от това, което ни построява като хора е учебното заведение ни. Там прекарваме голяма част от всекидневието си. Не мога да си обясня за какво хората считат, че музиката би трябвало да възпитава. Чалгата е спрягана за лек род, само че в хипхопа има доста повече цинични и вулгарни прилагателни.

Как реагираш на хейта?

Много се развличам. Доста постоянно влизам в словесни борби. Обожава, когато почитателите ме поддържат, само че простотията откровено ме разсмива. Много обичат да пишат " Цена? ” под фотосите ми. Тогава нормално им споделям да се свържат с компанията, в която работя. Те рядко схващат тънката подигравка, с която давам отговор. Уил Смит споделя " Разбира се, че ми пука какво мислят хората, зависи какъв брой ми заплащат ”.

Според мен към този момент не ми пука, тъй като имам на какво да стъпя. Ако се бях провалила, оплюването щеше да е основателно. Аз дръзвам да кажа, че гърбът на Галин, който имах зад себе си ми донесе огромен триумф. Правехме шлагери, покорявах класациите - резултатите ставаха все по-високи, с което затварях от ден на ден устите на недоброжелателите.

Самозабрави ли се?

Да, несъмнено, всеки минава през това. Осъзнах, че в подобен миг те забавят и другите. В този интервал като че ли получих пестник и осъзнах, че не би трябвало да не помня от къде съм тръгнала. Научих много важен урок, от който имах потребност. Но по този начин или другояче не взимам верни решения, хаха. Трудно ми е да уравновесявам сред Денислава и Диона. Трудно позволявам хора до себе си, само че направя ли го те остават вечно, тъй като осъзнават, че моята същина е безспорен противовес на театралния ми облик.

Има ли мъж до DIONA?

Около мен има доста мъже - хората, с които работя, въпреки и с хомосексуални пристрастености, всички са мъже. В персонален проект е комплицирано, само че не мога да кажа, че имам здрава връзка, в която да съм стъпила с двата крайници. Мога да кажа, че има интерес. Не мога да отрека, че се веселя на мъжко внимание. Галин ми е казвал, че в случай че би трябвало да предпочитам сред мъж и кариера, да избера кариерата. Все отново тя няма да се разсъни един ден и да ми каже, че към този момент обича друга. Ако един мъж желае да бъде до мен, би трябвало да одобри това, с което се занимавам.

Какви уроци ти дадоха мъжете, с които си била досега?

Най-често са ме учили на самообладание, тъй като аз съм доста експресивна и екстровертна. Винаги ми е било мъчно да управлявам емоционалността. А мъжете знаят чудесно по какъв начин да се възползват. Много се разпределям, когато реша, че ми пука за някого. Ако в миналото се появи подобаващия човек, би трябвало да сме доста търпеливи, с цел да можем да се изтърпим. Трудно би било за един мъж да изтърпи това, на което съм подложена. В началото са пленени от обянието ми, само че когато нещата се задълбочат, те не устоят на това напрежение. Виждат мъжкото внимание, ориентирано към мен и това не им понася. Мъжът до мен би трябвало да ми оказва поддръжка и да не се въздействат от кариерата ми. Също по този начин, мъже под 30-годишна възраст не съставляват интерес за мен - не мога да разпростра цялостния си капацитет до подобен човек.

Какво мислиш за днешните взаимоотношения?

В един миг любовта застива. За мен любовта има 3 съставния елемент - пристрастеност, доверие и най-важният - почитание. Дори и пристрастеността да отмине, всичко ще бъде наред, в случай че останалите два фактора са налични. По този метод е допустимо да се построи семейство. След 10 години брак евентуално няма да има повече пристрастеност. Затова считам, че хората прибягват до изневери - доставят си пристрастеността от друго място, само че имат почитание към индивида до себе си и се връщат при него. За мен изневярата към този момент не е изменничество - тя е нещо напълно обикновено, в случай че имаш връзка с някого от 5-10 години. Аз в никакъв случай не съм изневерявала във връзка, тъй като връзките ми са били с продължение от 2 години. В последната си връзка сложих край, тъй като нямаше какво повече да науча от този човек - дружно деградирахме и грабехме един от различен.

Смяташ ли, че просто не си намерила верния човек?

Не имам вяра в това! Правилният човек съм аз. Правилният човек е друг, който идва, а този, който остава - макар всички нелепости, които вършиме. Просто приемете, че изневярата е нужната отрова, с цел да запазите връзката си. Мисленето на българите е извънредно застояло. Живеем във времето на комунизма. И не, това да е с други дами и по-късно да се връща при мен не е удар по егото - това е комплимент. Дори някогашните ми и звънят години по-късно и ми споделят, че до момента не са срещали човек като мен.

Кои са тези твои качества, които смяташ, че карат мъжете да се връщат?

Много съм луда и занимателна. Моята емоционалност ги влече. В същото време аз хем давам, хем взимам страсти. Търся си мъже, които да го вършат с мен. Ще ми се да срещна мъж, който да е на моята вълна и да се разбираме на едно равнище.

Мечтае ли DIONA за семейство? С какво я е изненадала една плеймейтка? Какво я отблъсква като качество у хората? С какво ще ни изненада в професионален проект? За да раберете, гледайте нашето ново видео!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР