Диого Далот и Лисандро Мартинес може да се завърнат на

...
Диого Далот и Лисандро Мартинес може да се завърнат на
Коментари Харесай

Добри новини за Манчестър Юнайтед преди мача с Борнемут

Диого Далот и Лисандро Мартинес може да се завърнат на терена за Манчестър Юнайтед в първия мач на отбора за 2023-а година. Това удостовери мениджърът Ерик загар Хаг през днешния ден. “Червените дяволи ” се изправят против Борнемут на следващия ден от 22:00 българско време.
 Тен Хаг извади Рашфорд от състава, той се появи от скамейката и донесе успеха на Манчестър Юнайтед Тен Хаг извади Рашфорд от състава, той се появи от скамейката и донесе успеха на Манчестър Юнайтед
Далот пропусна последните три мача на отбора, откакто получи контузия в подколянното сухожилие по време на четвъртфинала на Световното първенствов Катар сред Португалия и Мароко.

Мартинес, който също не бе разполагаем за дуелите с Бърнли, Нотингам Форест и Уулвърхамптън, възобнови тренировки преди няколко дни. Бранителят получи отмора, откакто бе част от състава на Аржентина, който стигна до международната купа по време на Мондиал 2022.
 Лисандро Мартинес още веднъж в Манчестър Юнайтед Лисандро Мартинес още веднъж в Манчестър Юнайтед
Скот Мактоминей също се е възстановил от болестта, което го извади от групата на отбора за последните два дуела, и също може да се завърне във вторник.

“Трябва да забележим. И двамата упражняваха през вчерашния ден и през днешния ден. Аз съм оптимист, че и двамата могат да се върнат в тима. Диого Далот реализира прогрес, само че ние не желаеме да поемаме никакви опасности, защото знаем, че ни предстоят още доста мачове и се нуждаем от целия си състав, с цел да сме подготвени за тях, ” съобщи Тен Хаг във връзка Далот и Мартинес.

Джейдън Санчо също продължава да не е разполагаем, откакто се завърна от Нидерландия, само че продължава да тренира настрана от отбора и да следва самостоятелна стратегия.
 Тен Хаг: Санчо не е в положително положение Тен Хаг: Санчо не е в положително положение
Манчестър Юнайтед е спечелил всяка една от последните си пет срещи, а конфликтът с Борнемут е първи от общо осем мача през януари. През идната седимца “червените дяволи ” ще би трябвало да се изправят против Евертън и Чарлтън надлежно за ФА Къп и Купата на лигата.

Тен Хаг разкритикува представянето на някои от играчите за неналичието на фокус при успеха над Уулвърхамптън с 1:0, само че също по този начин съобщи, че е на мнение, че играчите му са си взели поука с представянето си през втората част. Нидерландецът остави на скамейката Маркъс Рашфорд, който обаче се появи през второто полувреме и донесе трите точки.

“Мисля, че към този момент взех решение казуса на полувремето. През втората част видях друг метод. Играчите дадоха повече от себе си, бяха по-фокусирани и демонстрираха повече експанзия. Бяхме по-добре проведени и създадохме повече положения, тъй че справедливо спечелихме, ” приключи нидерландският експерт.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР