Динко Вълев застава зад полицая Димитър Петров от столичното 4-о

...
Динко Вълев застава зад полицая Димитър Петров от столичното 4-о
Коментари Харесай

Динко Вълев се закани заради обира и убийството в София: Ако трябва 100-200 хил. лв. ще дам, за да…

Динко Вълев застава зад служителя на реда Димитър Петров от столичното 4-о районно управление (на МВР), който е прострелял 18-годишния Светльо Младенов след обир. Бизнесменът от Ямбол разгласи, че ще поеме всички финансови отговорности, с цел да потвърди невинността на редовия чиновник.

„ Ако страната се обърне против него, това ще бъде безусловно проваляне. Престъпниците нямат никакъв почит към пагона. Трима непознати са нападнали две девойки на пътя, блъснали са едно от тях и след опасност са им лишили раница с персонални движимости и пари.

Тези момчета са нарушители. Такива лица ни превземат и стартират да ни тъпчат – всички нас – елементарни хора, служители на реда, естествени жители. Служителите на Министерство на вътрешните работи работят в боязън, тъй като не знаят по какъв начин да реагират и дали някой няма да ги упрекна, че са си надвишили пълномощията “, споделя ямболският предприемач.

Според него би трябвало да има промени в законодателството и когато някой се намерения за „ по-висок “ от закона и прави обири, грабежи и други закононарушения, не би трябвало да има благосклонност и да понесе отговорността си, без значение на какъв брой години е, за подземен няма ред.

„ Аз желая персонално да обявя гласност, че в случай че би трябвало 100-200 хиляди лева ще дам, с цел да се потвърди, че този служител на реда е почтен. Всичките разноски по едно вероятно дело, в случай че страната се обърне против него, аз ще ги поема. Той може да разчита на мен. Ако този Светльо си седеше на г*за и не се правеше на хитрец, щеше да е жив. Не единствено са нападнали девойките, а и са ги ограбили.

Момчетата са преследвани от органи на реда и не са се подчинили, създали са опит да избягат. Има пукотевица, а бегълците не стопират. Никакво послушание. Една страна няма ли закони, това не е страна. Правилно е постъпил служителят на реда – това му е работата, да лови нарушителите, да стреля против тях. Аз съм зад него “, допълни още Динко Вълев.

За 33-годишния служител на реда Димитър Петров се знае, че е чиновник на 4-о районно управление (на МВР) в София, с безупречна известност и предан на специалността си. Той е пълководец на поделение.

Припомняме още, че съгласно прессъобщението на Министерство на вътрешните работи малко след 2 часа сутринта в понеделник е получен сигнал, че в региона на столичен хотел трима непознати са нападнали две девойки, блъснали са едно от тях и след опасност са им лишили раница с персонални движимости и пари.

Около три часа по-късно охранител в столичен бизнес център е подал сигнал за трима маскирани, които прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж. На място са изпратени полицейски екипи. Тримата мъже са пробвали се да се качат в рейс на градския превоз.

Един от тях е 15-годишно момче, арестувано на място. Другите двама са скочили от рейса и са побегнали пешком. Тогава служителите на реда са стреляли предупредително, само че бегълците не спрели. При идващия изстрел е ранен 18-годишният, който е бил откаран в болница, само че по-късно е умрял.

Работата по изясняване на всички обстоятелства и условия към случая продължава.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР