Динко ще участва в президентските избори. Динко Вълев, познат като

...
Динко ще участва в президентските избори. Динко Вълев, познат като
Коментари Харесай

Динко ще участва в президентските избори

Динко ще взе участие в президентските избори. Динко Вълев, прочут като Ловеца на мигранти, ще се кандидатира за президент на изборите през 2026 година Той ще влезе в борбата за стола на Дондуков 2.

 

“Имам доста повече ум от в този момент ръководещите. Ще предизвиквам осъществяване на референдум за президентска република, друго избавление не виждам. Всички ме поддържат, 80% от популацията желаят същинска смяна ”, уточни пред “България Днес ” Динко Вълев.

По думите му никой не е бил толкоз близо до хората, колкото него, а всеки желае от София да ръководи.

“Никой не е видял какво се случва в селата и дребните градове. Ще направя по този начин, че който живее на село и създава нещо в градината и равнищата, да бъде субсидиран, с цел да има предпочитание и тласък да живее у нас. По селата към този момент няма магарета и крави, липсват животните. А хората изнемогват и нямат пари да си платят тока ”, споделя Динко.

Химна на България

Преди дни ямболията още веднъж нашумя, откакто се закани на изпълнителя на химна на България в чалга кавър.

Динко се закани на изпълнителя Бирджан Хайрединов. Соченият за артист направи от химна на Република България кючек. Случаят възмути цялата общност, а органите на реда започнаха работа по случая.

“Ще го извикам на присъединяване в заведение този, който изпя “Мила Родина ” като кючек, и ще го пребия като куче! Заслужава да бъде осъден от страната. Това е подигравка! ”, разяснява Динков пред “България Днес ”.

Проверка на SafeNews показа, че след сигнала за пошлото осъществяване видеото беше стремително свалено от YouTube.

“Мила Родино ” е записана като част от трите национални признака – герб, знаме и химн.

Химнът се основава на музиката и текста на песента „ Горда Стара планина “, написани от Цветан Радославов през 1885 година „ Мила Родино ” става народен химн на Народна Република България през 1964 година С приемането на Конституцията на Република България от VII-то Велико Народно заседание през 1991 година „ Мила Родино “ се утвърждава като народен химн на Република България.

В осъществяването на Хайрединов се показва, че “оригиналната музика ” е на Генади Певеца – Живей си Живота, саксофон – Томас Пумата. Като създател на текста въпреки всичко е посочен Цветан Радославов.

Това е подигравка с химна на България. Затова от Вътрешна македонска революционна организация желаят незабавна инспекция, „ изпълнителят “ да бъде оголен и персонализиран и по отношение на него бъде прибавен член 108, алинея 2 от Наказателния кодекс:

„ Който по какъвто и да е метод опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се санкционира с отнемане от независимост до две години или с санкция до три хиляди лв. “.

В сигнала изрично се упорства за грубото поругаване на българския химн да бъде приложено най-тежкото планувано в закона наказване. той е подписан от съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР