Динко ще се кандидатира за президент на следващите избори в

...
Динко ще се кандидатира за президент на следващите избори в
Коментари Харесай

Динко се кандидатира за президент: Имам много повече акъл от сега управляващите

Динко ще се кандидатира за президент на идващите избори в края на 2026 година! Новината заяви пред " България Днес " прочулият се като Ловеца на бежанци ямболия.



" Имам доста повече ум от в този момент ръководещите. Ще предизвиквам осъществяване на референдум за президентска република, друго избавление не виждам. Всички ме поддържат, 80% от популацията желаят същинска смяна ", уточни пред вестника Динко Вълев.

Той е безапелационен, че " никой не е бил толкоз близо до хората, колкото него, а всеки желае от София да ръководи.

" Никой не е видял какво се случва в селата и дребните градове. Ще направя по този начин, че който живее на село и създава нещо в градината и равнищата, да бъде субсидиран, с цел да има предпочитание и тласък да живее у нас. По селата към този момент няма магарета и крави, липсват животните. А хората изнемогват и нямат пари да си платят тока ", споделя Динко.

Като държавен глава и правоприемник на поста на Румен Радев Вълев ще работи за това всяка баба и всеки дядо, живеещи сами, да бъдат субсидирани. А за самотни майки с деца без жилище да се откри и дава дом.

" Много огромен последовател съм на Крумовите закони. Който краде, ще бъде съществено осъден. Два пъти повече пълномощия ще се дадат на служителите на реда, тъй като в този момент нямат и нарушителите ги тъпчат. Плътно заставам зад служителя на реда, гръмнал обирджията в София ", безапелационен е ямболията.

И още. В България няма да се вкарват артикули извън, а ще разчитаме на лично произвеждане. " Няма да обираме на чужбина боклуците ", отсича Вълев.

" А за всеки, който посегне на дете - педофил, изнасилвач, наркомани - ще направя лагер единствено за такива ", разгласи Динко, който не търси политическа поддръжка от избрана партия и споделя, че ще бъде самостоятелен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР