Динко, ФБДинко е станал собственик на огромен парцел. Поземленият имот е на

...
Динко, ФБДинко е станал собственик на огромен парцел. Поземленият имот е на
Коментари Харесай

Динко купи имот за 760 хиляди лева

Динко, ФБ

Динко е станал притежател на голям имот. 

Поземленият парцел е на търг от години, началната му цена стартира от 12 млн.лева

Ямболският предприемач Динко Вълев може да е хулен, недолюбван, от време на време подиграван, само че както се оказва не се опасява да прави смели бизнес ходове, които може да му костват много скъпо. Може обаче и да е направил удара на живота си, оповестява Флагман.

Флагман.бг научи, че е съумял да придобие посредством частен правосъден реализатор терен от 44 дка на 1 км от Автомагистрала " Тракия " край Ямбол само за 760 хил.лева. 

Шокиращото е, че първичната цена на земята била 12 млн.лева, само че след това паднала.

Интерес имало само на последния търг, на който 10 физически и юридически лица закупили документи за присъединяване.

Офертата на Динко била най-хубавата и той ще стане новият притежател на имота до няколко дни. 

„ Да, правилно е, завоювах търга почтено и честно. Смятам да преместя част от моите бази там, защото мястото е покрай автомагистралата и се явява удачно за моя бизнес. Друга част имам намерение да дам чартърен. А върху останалите декари ще построя Логистичен център – цех за преработване на гуми и кабели. Старите гуми са едно от главните неща, които замърсяват природата и би трябвало някой да намерения и за това. Надявам се нещата да се случат, както съм ги възнамерявал “, сподели пред кореспондент на Флагман.бг Динко Вълев.

Припомняме, че Динко има проспериращ бизнес с отдаване чартърен на автокранове и самосвали. Той е единственият в Югоизточна България, който има техника за издърпване на аварирали камиони и рейсове. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР