Динамо (Загреб) ще опита да си върне вратаря Динко Хоркаш,

...
Динамо (Загреб) ще опита да си върне вратаря Динко Хоркаш,
Коментари Харесай

Динамо напира за Динко Хоркаш

Динамо (Загреб) ще опита да си върне вратаря Динко Хоркаш, написа босненският уебсайт sport1.ba. Както е известно, стражът пристигна на " Лаута " точно от хърватския гранд, където пазеше главно за втория тим. Хоркаш се оправя чудесно при " черно-белите " и това не е останало неусетно от модрите. Това лято те продадоха титуляра си Доминик Ливакович на Фенербахче. Начело на Динамо застана някогашният халф на ЦСКА Сергей Якирович и съгласно уеб страницата младият експерт търси укрепване под рамката. За Хоркаш се чака и оферта от Азия, която е много солидна.

Договорът на вратаря с Локо (Пд) е до лятото на 2024 година, напомня " Тема спорт ". В момента управлението на " смърфовете " води договаряния с вярата да удължи договора му. Ако това се не се случи, пловдивчани ще са принудени да го продадат през зимата, с цел да могат да изкарат пари от него. Защото от януари хърватинът, който има и босненски паспорт, ще може да подпише авансово съглашение с всеки клуб, който го желае.

Продължават договарянията и с другата звезда на Локо - бразилското крило Джовани. И там към този момент няма развиване, като мениджърът на играча е сложил някои условия, които на този стадий спъват договарянията. Неговият контракт също е до лятото на 2024 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР