Динамо Загреб се наложи над ПАОК с 2:0 в първия

...
Динамо Загреб се наложи над ПАОК с 2:0 в първия
Коментари Харесай

Динамо Загреб надделя над ПАОК, Десподов беше резерва

Динамо Загреб се наложи над ПАОК с 2:0 в първия плейофен мач посред им в Лигата на Конференциите. За хърватите се разписа Бруно Петкович в 37-ата минута, който и удвои в 71-ата минута и по този начин на процедура подпечата триумфа на Динамо.

Кирил Десподов изненадващо беше оставен на аварийна пейка за ПАОК и влезе на терена в 60-ата минута, като размени Брандън Томас.

В 36-ата минута Динамо провежда хубава офанзива по десния фланг и топката стигна до Батурина, само че вратарят Доминик Котарски мазета. Секунди по-късно груба неточност на Джони Кастро разреши на Петкович да застане очи в очи с Котарски. Полякът отрази първия удар на нападателя, само че при добавката Петкович беше безсърдечен - 1:0.

Със старта на втората част в игра за Динамо се появи Габриел Видович, който незабавно си изкара жълт картон. ПАОК стигна до отличен късмет да изравни, само че Магомед Оздоев шутира в навън от комфортна позиция.

В 71-ата минута Батурина подаде на Петкович, който технично преодоля Котарски за 2:0.

На няколко пъти домакините не се възползваха от неточности в отбраната на ПАОК. Десподов заигра като централен нападател, само че след влизането на Стефанос Цимас мина на десния фланг.

В 83-ата минута Мург шутира около гредата и ПАОК още веднъж пропусна добра опция.
 Кирил Десподов към този момент коства 6 млн. евро
Кирил Десподов към този момент коства 6 млн. евро

Повиши съществено цената си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР