Динамиката на мобилния пазар редовно се следи от уеб-портала GSMArena,

...
Динамиката на мобилния пазар редовно се следи от уеб-портала GSMArena,
Коментари Харесай

Top-10 на най-популярните смартфони към края на месец ноември

Динамиката на мобилния пазар постоянно се следи от уеб-портала GSMArena, който всяка седмица проучва търсенето на другите модели смарт телефони и разгласява ранглиста на най-популяните устройства, съгласно запитванията в уеб страницата.
Според топ-10 рейтинга на GSMArena за миналата седмица, преди всичко е класиран китайският смарт телефон Oppo F5 , присъщ на първо място със своята предна камера, безрамков екран и моден корпус.



На второ място се намира OnePlus 5T , ползата към който се чака да продължи да се покачва, тъй като този флагман разполага с най-съвременен хардуер – 8-ядрения Snapdragon 835, 8 GB оперативна памет и 6,01-инчов безрамков AMOLED екран, заемащ на процедура цялата повърхност на лицевата част. Третото място е за Samsung Galaxy J7 Pro , а четвъртото – за Xiaomi Mi A1.



На пето място в края на месец ноември е класиран Apple iPhone X, а незабавно след него се намира неговият главен съперник Samsung Galaxy Note 8. Седмата позиция е на Samsung Galaxy S8, осмата – на Xiaomi Redmi 4 (4X), а деветата – на Nokia 6. Последното десето място за тази седмица е за безрамковия Xiaomi Redmi Note 5, анонсът на който се чака през месец декември. Този смарт телефон се оказа изключително издирван и известен, откакто изтече информация за неговите хардуерни особености, дизайн и цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР