Динамичен живот живее моделката Джулиана Гани. То не бяха раздели,

...
Динамичен живот живее моделката Джулиана Гани. То не бяха раздели,
Коментари Харесай

Джулката е бърза! Показа се като булка, снима и пръстена

Динамичен живот живее моделката Джулиана Гани. То не бяха раздели, разводи, пътувания, нова връзка, а в този момент май и... женитба?! За това Джулката загатна към този момент един път в стори, само че в случай че някой е пропуснал, силиконовата принцеса реши да пусне и една много двусмислена поредност от фотоси в Instagram:

На фотографията нагоре виждаме Джулката професионално гримирана, само че и с булчински воал. На въпросното стори, припомняме, я видяхме да гледа, а може би и избира, булчинска рокля. 

Виж още: Крокодил, мумия, коза: Хейт заля Людмил от " Ергенът ", риалити звездата пострада в катастрофа 

И тъй като обявата нагоре е крусел, може да разцъкате и да видите, че има и пръстен върху една от изкуствените рози. Какво тъкмо се случва в живота на Джулката, не е ясно, само че очевидно е сантиментално. 

Иначе през миналия уикенд синът на моделката за първи път от много време беше с майка си. Тя пусна десетки сторита от прекараното време с Давид, като там присъстваше и гаджето ѝ, за което Джулката неотдавна съобщи, че не ѝ е просто гадже. 

Виж още: Нова промяна? Тина от „ Един за различен “ се пусна без грим! 

Миналата седмица Джулката отговори на много въпроси на почитатели. От отговорите ѝ стана ясно, че тя не просто е преодоляла раздялата с Илиян, само че е подготвена да сътвори семейство с Теодор. Нещо повече - този път си пожела да забременее с момиче.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР