Дина Ашър-Смит вече е насочила поглед към Олимпийските игри в

...
Дина Ашър-Смит вече е насочила поглед към Олимпийските игри в
Коментари Харесай

Ашър-Смит вече мисли за Олимпийските игри в Париж

Дина Ашър-Смит към този момент е насочила взор към Олимпийските игри в Париж през 2024 година след разочароващия край на щафетата на Англия на 4 по 100 метра на Европейското състезание в Мюнхен. Британките бяха измежду главните фаворитки за купа в Германия, само че не съумяха да завършат своето тичане. 

“Върхове и падения ”, по този начин Ашър-Смит дефинира своя летен сезон.  

По време на сезона тя изравни персоналния си връх на 100 метра и завоюва бронз на 200 метра на Световното състезание в Юджийн. На Европепейското в Мюнхен тя приключи последна във финала на 100 метра, откакто получи крамп, а на 200 метра сграбчи сребърно отличие. Така тя не съумя да отбрани нито една от трите си трофеи от континенталния конгрес в Берлин през 2018 г. 

“Беше забавен шампионат за мен. Както споделих на тези дами, ние сме толкоз мощни. Чувствам като че ли някои от тези неща, за които работихме толкоз настойчиво, останаха зад сцената. Подобрихме доста и нищо не може да промени това. Ако това значи, че нашето време ще е в Париж, тогава дано да бъде. Но ние несъмнено знаем, че сме в положение да го създадем. Ние сме тим ”, сподели Ашър-Смит. 

 

 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР