Димитровградчанка се възмути от поведението на жена пред блок. Недялка

...
Димитровградчанка се възмути от поведението на жена пред блок. Недялка
Коментари Харесай

Жена възмути с поведението си пред блок

Димитровградчанка се възмути от държанието на жена пред блок. Недялка К. показа, че пред жилищната постройка, седнала на скамейка – жена замърсява, откакто се нахранила. Тя изхвърлила найлонова торбичка и касова записка на земята. Според очевидката това се случва до момента в който непознатата чакала за обзор при доктор, който се намира в блока.

„ Това е ситуацията от първия чакащ посещаване при доктор... пред входа на жилищен блок на ул. „ Ромен Ролан “. Изядена баничка, хвърлени огризки на гълъбите, метната торбичка зад тила и касовата записка на плочките, в случай, че има панер. Представете си какво е ситуацията след последния. За пощенските кутии във входа да не приказваме изкривени малки врати и превърнати в кошчета за отпадък от пациентите, чакащи ред, “ написа в мрежата Недялка.

Тя добави, че след направена забележка от нейна страна, дамата траяла да си рови в телефона.

„ Толкова е неудоно да търсиш лекари по блкове, където пребивавам хората. Има болница, беше стартирана нова да се строи и всичко се стартира, перат се някакви пари и край... Защо става по този начин, стартира се, изоставя се, или някой почва, сменят го от власт и другия, който дойдете не го довършва, а почва нещо друго, “ разясняват под обявата.

„ Да не приказваме за живущите, всеки ден им се постанова да минават през кулоар от заболели от всевъзможен тип болести, “ пишат още.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР