Димитровград. Инвестициите, подпомагащи развитието на Димитровград, се осъществяват благодарение на

...
Димитровград. Инвестициите, подпомагащи развитието на Димитровград, се осъществяват благодарение на
Коментари Харесай

Иво Димов, кмет на Димитровград: Инвестициите за развитието на града се осъществяват благодарение на добрата инфраструктура и комуникация на Общината

Димитровград. Инвестициите, подпомагащи развиването на Димитровград, се реализират с помощта на положителната инфраструктура и връзка на Общината. Това сподели в утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио „ Фокус “ кметът на града Иво Димов. Ремонтните действия в Община Димитровград са в разгара си. Димов уточни, че Оперативна програма „ Региони в напредък “ обгръща всички 6 учебни заведения, които са на територията на града и следва те също да бъдат ремонтирани: „ Ремонтите текат с много съществени темпове, изпълняваме капитала на програмата по този начин, както е заложено в бюджета за 2017 година, като редом с това текат и плановете по Оперативна програма „ Региони в напредък “ в просветителната инфраструктура, както и в градската среда. В понеделник започваме и булеварда, който е в самия център, пред Общината. Там е планувано ремонт на булеварда дружно с замяна на тръбопровод. Централна градска част е другият сериозен обект на стойност над 5 млн. лева, който тече сега, само че това са действия, които са в разнообразни стадии на своето осъществяване “.
Иво Димов изрази вяра, че до 2 септември, когато Димитровград празнува своята 70-годишнина, ще бъдат завършени всички заложени строително-ремонтни действия. Кметът разяснява, че се ускорява ползата от страна на туристите към Димитровград – всяка година той се е усилва до 40 – 50%.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР