Димитров е третият знаменит спортист, окраден в Барселона Григор Димитров стана

...
Димитров е третият знаменит спортист, окраден в Барселона
Григор Димитров стана
Коментари Харесай

Григор Димитров обран от бандата „Кошмарът на известните“

Димитров е третият популярен състезател, окраден в Барселона



Григор Димитров стана жертва на тайфа крадци, известна като " Кошмарът на известните " в Испания. Апашите удрят единствено звезди по изпитана скица в Барселона.

Най-добрият ни тенисист е в каталунската столица за шампионата от сериите АТП 500. Когато се прибирал от подготовка в петък вечерта, крадците карали мотори до неговата кола. Ударили едно от страничните му огледала за да се пресегне, с цел да го оправи. Димитров направил тъкмо това и в този миг те отскубнали часовника от ръката му. Аксесоарът е от марката Bianchet и се прави оценка на към 70 000 евро. От началото на годината Григор е лице на известната компания.

Димитров е подал тъжба в полицията. От там са почнали следствие за закононарушение обир с принуждение за задържане на причинителите на покушението, оповестиха медиите в Испания.

Григор не е първият прочут състезател, жертва на отраканите бандити. Преди няколко месеца звездата на " Барселона " Роберт Левандовски остана без първокласния си " Ролекс ". Той бе отмъкнат от китката му, когато идва за подготовка на отбора. Разиграва се сходна преживелица на тази с Димитров.
 Левандовски беше обран по същия метод преди време Левандовски беше обран по същия метод преди време


Преди година водачът от Формула 1 Себастиан Фетел претърпя грабеж от същия жанр, когато беше в Барселона за Гран При на Испания. Крадците се възползваха от обстоятелството, че колата му беше спряна пред хотел на " Пасео де Грасия ". Те издърпаха раницата му от ръката му. В нея имало слушалки от марката " Епъл ", които германецът разкрил посредством GPS-а на телефона си. Без да се замисли, Фетел се метнал на електрически скутер, с цел да преследва крадците. GPS сигнализацията му посочила, че устройството е било в търговски обект. Стигайки там, водачът разкрил единствено слушалките, само че от крадците нямало и диря.

Барселона е един от градовете с най-голям риск от кражби на туристи. Всички идващи са предупреждавани, че на " Ла Рамбла ", в метрото и към " Саграда Фамилия " би трябвало да държат движимостите си начело и да са с нараснало внимание за съществуването на крадци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР