Димитрис Лиупис е член на УС на Vivacom и главен

...
Коментари Харесай

Димитрис Лиупис, Vivacom: Променяме играта с телевизия и интернет от нова ера

Димитрис Лиупис е член на УС на Vivacom и основен търговски шеф. Има повече от 25 години опит в телекомуникациите. Работил е в огромни телекомуникационни оператори в няколко страни, заемал е управителни позиции в региона на маркетинга и развиването на продуктите и услугите. В България Димитрис Лиупис работи повече от 10 години. Бил е шеф " Продукти и услуги ", а след това основен шеф маркетинг в " Глобул " (сега " Теленор " ) и шеф " Продукти, услуги и решения " в Мтел. Има магистърска степен по компютърни науки от Университета на Кардиф, Уелс, Англия, и бакалавърска степен по информатика и математика от Университета на Рединг, Англия.
Г-н Лиупис, при старта на платформата ЕОNв България я представихте като нова епоха в малкия екран и интернета. Какво я прави такава?
ЕОN е доста специфична платформа, тъй като тя показва в синтезиран тип разбирането ни какво значи премиум услуга във всичките измерения на понятието. Това е напълно нова телевизионна платформа, която предлага извънредно наличие в композиция с интернет със скорост до 10 пъти по-висока от досегашната. Тя дава достъп до това, от което актуалният човек се нуждае - налично забавление на всички места и от всяко устройство, богато наличие и супер бърз интернет. Повратната 2020 година потвърди, че хората имат потребност от неограничена независимост и безкомпромисно качество. Като част от United Group - водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, Vivacom прави точно тази крачка - в унисон със международните трендове съчетава супербързи и качествени мрежи с извънредно наличие. С платформата EON променяме играта на пазара - влизаме в новата епоха в малкия екран и интернета, в която фенът дефинира какво, къде и по кое време желае да гледа.
Казахте, че платформата ЕОNпредлага извънредно наличие и супервисока скорост. Разкажете повече за това.
Няколко са главните функционалности на платформата, които я вършат в действителност първокласна услуга. Преди всичко тя идва с първокласен ЕОN правоприемник, който е вътрешна разработка на United Cloud. Той трансформира всеки тв приемник в смарт подобен от ново потомство. Поддържа 4K HDR Dolby Digital тон и обезпечава достъп до интернет, YouTube, както и до пет хиляди приложения на Android, които включват други стрийминг услуги, обществени мрежи, браузъри, игри. С него тв приемникът може да се трансформира даже в геймърска подпора.

Платформата разрешава да се гледа наличие на над 200 канала до седем дни обратно във времето, а видеотеката дава над 10 000 заглавия висококачествено наличие на български език, което се обогатява непрекъснато. Те включват също по този начин достъп до най-популярната VoD (видео при поискване) услуга в района - Pickbox, както и до Arena Play, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други. За още по-голям разкош в дома потребителят получава и отдалечено, отличено с награди за дизайн от Red Dot и German Design Award 2020. То поддържа гласово търсене на български език.
Клиентите чакат най-хубавото качество за цената, която заплащат - това се стремим да им предложим и с платформата EON.
Интерфейсът също е съвременен, подсъзнателен и напълно в крайник със международните трендове. Изключително значим за всяка премиум услуга е персонализираният метод - в EON могат да се създадат до 5 профила за обособените членове на фамилията със надлежно на ползите им наличие.
Капитал - брой 22
ЕОN предлага и специфичен детски профил, в който наличието е предпазено и подбрано по отношение на възрастта и ползите на децата, а това е извънредно комфортно освен за най-малките, само че и за спокойствието на родителите. Те могат да подсигурят профила с ПИН код и по този начин децата няма да попаднат на неуместно наличие. Даваме опция и за закупуване на атрактивно детско отдалечено за ръководство на детския профил.

Важно преимущество на платформата е, че потребителите с Android Smart TV получават цялостен достъп до платформата и наличието на EON даже и без правоприемник. Необходимо е единствено да изтеглят приложението EON Smart TV. ЕОN пакетите включват и мобилно приложение, което предлага всички функционалности - видеотека, списък, профили за гледане на смарт телефон, таблет или компютър. То разрешава на потребителите да гледат цялото наличие на всички места, когато и да е и на всяко устройство.

Всичко това е налично в най-голямата 10 GIGA мрежа в България - супербърз интернет за безкомпромисно качество на всички занимания онлайн у дома. Тъй като качествената интернет връзка е от първостепенна нужда за актуалния човек, ние развиваме непрекъснато нашата оптична мрежа. Сега 10 гигабитовата мрежа на Vivacom може да обезпечи оптична интернет връзка със скорост до 10 пъти по-висока от предходното потомство технологии. Стартирахме я в края на 2020 година, предлагайки достъп до новата технология на 115 000 семейства в София, Варна, Бургас и Стара Загора. Разширяваме непрестанно обсега й, като до края на тази година планираме да я предоставим на над 300 000 семейства в цялата страна.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР