Димитрина Попова, съпругата на майор Валентин Терзиев, който загина във

...
Димитрина Попова, съпругата на майор Валентин Терзиев, който загина във
Коментари Харесай

Съпругата на майор Терзиев: Гледат те в очите и те лъжат, на това ли ги учат в българската армия?

 Димитрина Попова, брачната половинка на майор Валентин Терзиев, който почина във водите на Черно море по време на обучение, разгласява собствен коментар на страницата си във фейсбук. Постът й е във връзка мнението на МИнистерството на отбранта, че повода за гибелта на Терзиев е загуба на пространствена ориентировка.

" Вече към изгубилите пространствена ориентировка с изключение на всички в по-предни постове влезе и полковник Василев, който с 3 произшествия излезна " огромен специалист ". Поне към този момент всичко го има документирано - указана височина сред 7 хиляди и 4 хиляди метра, неизпълнявана задача от 15 година и при първия проблем със смъртен случай. Абсолютно неподготвени фрагменти, май повече управителни. И в този момент на Русев (ген. Русев, началник на авиобазата в Граф Игнатиев, доверено лице на президента Румен Радев, б.р.) ли да имам вяра или на мъжа ми? Толкова самоуверено те гледат в очите и лъжат, и на това ли учат в Българската войска? “, пита тя.

По-късно тя написа още един коментар:  " Но всички тези с командите се крият и " топят " щурмана и водача. Ако знаете какъв брой нелепости и бисери чух през вчерашния ден за няколко часа...., тези хора в действителност ни мислят за овце. “

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР