Димитър Вучев-Демби е осъден на общо 6 години затвор. Софийска

...
Димитър Вучев-Демби е осъден на общо 6 години затвор. Софийска
Коментари Харесай

6 години затвор за Димитър Вучев-Демби

Димитър Вучев-Демби е наказан на общо 6 години затвор. Софийска градска прокуратура (СГП) реализира наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ при първичен непоколебим режим.

48 - годишният мъж е упрекнат за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции на стойност 13933.26 лева; за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции на стойност 1439.20 лв. и за причиняване на лека телесна щета на полицейски орган, при осъществяване на службата му.

Подсъдимият следва да изтърпи общо 6 години „ отнемане от независимост “, откакто Софийски градски съд (СГС) му наложи общо наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ за трите закононарушения и приведе в осъществяване друго наказване „ отнемане от независимост “, наложено на Димитър Вучев по присъда, постановена през 2010 година

Присъдата на Софийски градски съд не е дефинитивна и може да се апелира и стачкува пред Софийски апелативен съд.

Димитър Вучев-Демби беше арестуван в Холандия през 2016 година поради щурм в апартамент. Вучев е бил задържан на 1 ноември с още един българин – Коваленко Коваленков, който е прочут на управляващите у нас за голям брой обири.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР