Димитър Стойчев е избран за председател на Съвета на директорите

...
Димитър Стойчев е избран за председател на Съвета на директорите
Коментари Харесай

Кой влиза в новото ръководство на „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД?

Димитър Стойчев е определен за ръководител на Съвета на шефовете на „ ТЕРЕМ – ХОЛДИНГ “ ЕАД, а негов изпълнителен шеф ще бъде Калин Димитров . Двамата са били определени по време на днешното съвещание на Съвета на шефовете на сдружението.

С Протокол от 7 септември 2023 година министърът на защитата, в качеството си на орган, упражняващ правата на страната като едноличен притежател на капитала на „ ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ “ ЕАД, гр. София, на съображение Търговския закон, Закона за обществените предприятия и правилника за използването му и Устава на общественото дружество, взе решение за допълнение на състава на Съвета на шефовете на „ ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ “ ЕАД от 5 на 7 индивида и след това избра двама нови членове.

Калин Димитров е старши-лейтенант от запаса . Има забележителен опит в ръководството на компании, свързани с защитата. Заемал е управителни длъжности в търговски сдружения за произвеждане и рационализация на военна техника. Работил е като съветник в областта на услугите, свързани с новостите, трендовете и насоките в региона на военната техника, въоръжение, екипировка и образование. През есента на 2021 година провежда посещаване на делегация от българските Военновъздушни сили за запознаване с опциите на украинските предприятия за осъществяване на ремонт на авиационна и друга техника.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР