Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на

...
Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на
Коментари Харесай

Рачков друса кючек с Анита

Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на обичаната си Анита, която в понеделник стана на 22 години, дочу HotArena. Плеймейтката е чествала рождения си ден с артиста в заведението на фолк звездата Константин, сред летящи салфетки, сервитьорки по прашки и полуголи клиентки, свидетелстват очевидци.

Самият Константин пусна къси клипчета от дискотеката си, в които демонстрира по какъв начин са се забавлявали някогашният артист от Народния спектакъл – Димитър Рачков, и неговата настояща половинка Анита. В кадър влизат полуголи девойки, които въртят бенгалски огньове, дами по бюстиета и прашки, както и салфетки, които хвърчат към звездите. А в центъра на купона е самата Анита, издокарана в тясна бяла рокличка с презрамки и надълбоко деколте, която едвам покрива задните й елементи. Върху този тоалет се спускат малко по-дълги златисти ресни, подчертаващи формите на съблазнителната русокоска.

За сметка на нейното разкрепостено облекло, което не оставя съвсем никаква работа за въображението, Рачков като джентълмен на рожденичката е облечен спретнато като първенец – в чиста бяла риза. Техният хазаин Коцето, като същински безгрижник, пък е бил в тъмна риза, разкопчана съвсем до кръста. Според очевидци, Митко по никакъв начин не изглеждал благополучен от ситуацията, която половинката му е избрала, с цел да означи персоналния си празник. Той изглеждал неуместно в сходна среда, изключително като се има поради, че единствено преди няколко месеца означи личния си рожден ден в напълно друга конюнктура и компания, писа Уикенд.

Бившият Господар на ефира през септември предходната година стана на 48 години с празненство, което изцяло дава отговор на неговата възраст. Той бе поканил гостите си към огромна маса, заредена със салати, погача, печено месо и доста чаши. Хората към масата бяха все на възраст, сходна с неговата, както и две деца. Гостите бяха Маги и Джуди Халваджиян, „ баджанакът ” му Евтим Милошев, женен за някогашната му жена Христина Апостолова, която също бе в компанията, синът на артиста – Митко млаши  и синът на Христина от Евтим – Петър. Единствената в компанията, която не беше нито в междинна, нито в детска възраст, бе гаджето на Рачков – Анита. На нейния рожден ден пък той сякаш е бил единственият, с изключение на притежателят на дискотеката, който наближава петдесетака.

Рачков стартира да посещава клуба на Коцето след първата си разлъка с Мария Игнатова преди няколко години. Преди да се залюби с Анита обаче той ходеше там в компанията на мъже на своята възраст като Станимир Гъмов и Боби Турбото. Сега излиза единствено с нея и, съгласно очевидци, наподобява неуместно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР