Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна

...
Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна
Коментари Харесай

Димитър Рачков чака бебе от тази красавица

Димитър Рачков ще става татко за повторно на 51-годишна възраст, научи „ Уикенд “ от близки до водещия на едноименното шоу по Нова.

Според думите им приятелката на най-популярния комедиант в България – Камелия, е бременна в трети месец и към този момент мъчно съумява да скрие, че носи живот в утробата си.

Дни преди Димитър Рачков да отпразнува своя рожден ден на 10 октомври, той е бил видян дружно с възлюбената си Камелия в акушеро-гинекологичния комплекс към софийската болница „ Токуда “, разкриват осведомени с интимния живот на бургаския шоумен.



Според думите им Рачков към този момент е наел екип от най-хубавите експерти, които да наблюдават бременността на приятелката му и бъдещото й раждане. До този миг Димитър Рачков не е оповестил пред околните си, че обичаната му Камелия е бременна, евентуално от поверие. Макар от десетилетия да е част от светския хайлайф, бургаският артист пази в строга загадка персоналния си живот и избира да не го демонстрира.

51-годишният шоумен се залюби с красивата сладкарка Камелия Андонова това лято, единствено няколко месеца откакто завърши бурната му любовна случка със знойната русокоска Анита Димитрова, която продължи повече от 3 години. Рачков и неговата възлюбена бяха снимани да купонясват това лято в хитовата дискотека в Лозенец „ Хасиенда Бийч “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР