Димитър Рачков ще стане баща през есента – разкрива сензационно

...
Димитър Рачков ще стане баща през есента – разкрива сензационно
Коментари Харесай

Рачков става баща-Анита е бременна

Димитър Рачков ще стане татко през есента – разкрива сензационно „ Уикенд “. Официалната половинка на комика – младата Анита Димитрова, е бременна от него.

Според личните самопризнания на русокоската пред нейни приятелки тя е в третия месец. Това значи, че Анита е заченала през ноември, когато стартира вторият локдаун в страната – отбелязва изданието.

Красавицата е научила радостната новина малко преди Коледа. Заедно с Димитър Рачков двамата приели като красиво предсказание хубавата вест. Разбрали се да запазят в загадка щастливото идно събитие, колкото може по-дълго. И до момента в който суеверният Митко съблюдава обета за безмълвие, припряната Анита към този момент се е похвалила на няколко свои приятелки, че й следва да бъде майка. Полът на бъдещото бебе към момента не е прочут.

Любовта на Рачков и бишвата плеймейтка се развива много скоростно. Двамата са дружно към този момент година и половина. Тя е едвам на 23, а той на 48 години.
„ Откакто е с нея, Митко като че ли разцъфна – още веднъж е радостен и жизнеспособен. Анита май се оказа идеалната жена за него “ – разясняват негови сътрудници.
Изданието напомня, че Рачков към този момент има наследник, който е младеж. Момчето носи името на татко си и е от връзката на артиста със сценаристката Христина Апостолова, която сега е половинка на Евтим Милошев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР