Димитър Рачков се върна в „Като две капки вода“, макар

...
Димитър Рачков се върна в „Като две капки вода“, макар
Коментари Харесай

Рачков се върна в Капките

Димитър Рачков се върна в „ Като две капки вода “, въпреки и за броени минути, с цел да поддържа новия водещ Герасим Георгиев-Геро . Рачков обаче имаше и по-важна задача-обяви, че шоуто по ще стартира на 7 март в 20.00 часа по Нова телевизия. Очевидно комикът няма да влезе в директна конкуренция с някогашната си Мария Игнатова, която води по конкурентната bTV предаването „ Папараци “ от към 21.30-22.00 часа.

Шоуто на Димитър Рачков стартира в абсолютния праймтайм на телевизията-20.00 в неделя и явно към него упованията ще са огромни. Засега от продукцията на издават детайлности за предаването, само че сигурно негов режисьор ще бъде любимеца на Маги Халваджиян Кирил Кирилов-Кико, който прави и Капките. Заради новото предаване мястото на Рачков в шоуто на фалшификати поема Геро, който не изглеждаше обезпокоен в първите си минути на сцената паралелно до Рачков и безконечния му сътрудник Васил Василев-Зуека. Зрителите се раздвоиха в оценките си за новия водещ.

Едните бяха безапелационни, че той е глътка пресен въздух. „ Геро е превъзходен, пресен, неналожителен и без ненужно преиграване “, разяснява удовлетворена почитателка. „ Без Рачков няма да е същото “, отсичат нейни съперници.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР