Димитър Рачков посрещна Нова година в компанията на бившата си

...
Димитър Рачков посрещна Нова година в компанията на бившата си
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Рачков посрещна Нова година в компанията на бившата си жена

Димитър Рачков посрещна Нова година в компанията на някогашната си брачна половинка – сценаристката и актриса Христина Апостолова и мъжът, който е до нея през последните 15 години – продуцентът Евтим Милошев. Тримата не пропуснаха да театралничат за фотография с елегантни визии и в празнично въодушевление. Край новогодишната софра се виждат още Владо Пенев и Марта Вачкова. Прави усещане, че компанията се черпи с алкохолни питиета и замезва с луканки в уютна домашна конюнктура. Така и не излиза наяве обаче в чий дом е било събирането.

Колкото и необичайно да звучи, тук е моментът да отбележим, че Рачков, някогашната му брачна половинка и Евтим Милошев, са в прелестни връзки. Бившите съпрузи се грижат дружно за сина си Димитър Рачков – младши, който живее с майка си и настоящия й сътрудник, както и общия им наследник Петър. Това в никакъв случай не е било спънка за упоменатите, нито пък мотив за напрежение.

Възрастните си оказват помощ по всякакъв начин даже и в ежедневните задължения, свързани с децата.

 

Когато работят дружно също царува цялостна естетика. Евтим Милошев и комикът постоянно са поддържали положителни връзки и връзка, оказват помощ си и в дилемите. Рачков да вземем за пример неведнъж взима двете момчета от френския колеж, където учат, а синът на някогашната му жена и продуцентът неведнъж гостува в дома му. Комикът се е грижил за двете момчета и за по-дълго време – Димитър и Петър изкараха при него лятото на 2021 година, когато Христина и Милошев снимаха шестия сезон на „ Сървайвър “ на Филипините.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР