Димитър Рачков отново е влюбен, след няма и три месеца

...
Димитър Рачков отново е влюбен, след няма и три месеца
Коментари Харесай

Eто на кой е била гадже новата на Рачков

Димитър Рачков още веднъж е влюбен, след няма и три месеца от раздялата си с плеймейтката Анита Димитрова.  Новата му възлюбена е Камелия Андонова. Тя е на 35 години и е лишена от корекции по себе си, за разлика от някогашната.

 

Красавицата е майка на огромен наследник. Кристиян Кръстев, някогашния зам.-кмет на София, е някогашният й другар. Други известни хубавици като Ели Гигова и някогашната брачна половинка на притежателя на доста заведения Пепи Лашов – Лидия също са споделяли компанията му. Камелия се развежда със брачна половинка си поради Кристиян, само че се носят малко на крилете на любовта.

 

Тя подготвя торти и има бутикова сладкарница в курорта Лозенец. Сладкишите имат своите почитатели и се продават много скъпо. Лятото е напълно на морето, макар че има и сладкарски завод в София.

Рачков и новата му половинка бяха видяни в известното заведение „ Хасиенда Бийч “. Фотографът на клуба ги снимал да си разменят милувки. Двамата изглеждали много влюбени.

Шоуто „ Като две капки вода ” било мястото, на което се срещнали Камелия и Димитър. Хубавицата се занимавала със стайлинга в предаването.

 

Наскоро Рачков стартира фотоси за най-новия български сериал, продуциран от Българска национална телевизия, в който той играе основната роля. Комеди драмата „ Всичко за сина ми “ ще се излъчи в 12 епизода. Заради фотосите той  бе видян да се разхожда в центъра на София с кухненска престилка.

 

Истински Дон Жуан се оказа Рачков. Бившата му другарка Анита споделя, че доста мъчно е претърпяла раздялата. Тя живееше в затворен комплекс в покрайнините на Витоша в компанията на чаровника. Всекидневно беше радвана с купища цветя от него.  Към ден сегашен към този момент е щастлива.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Димитър Рачков Кристиян Кръстев Анита Пепи Лашов Камелия Андонова Анита Димитрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР