Димитър Рачков отбеляза 51-ия си рожден ден в компанията на

...
Димитър Рачков отбеляза 51-ия си рожден ден в компанията на
Коментари Харесай

Димитър Рачков отново забърса доста по-млада от него

Димитър Рачков означи 51-ия си рожден ден в компанията на новата си възлюбена. Той обаче е безапелационен, че любовта изисква тишина и успокоение и в този ред на мисли избира да не обявява новата си връзка на този стадий, защото са в самото начало.

 

Той акцентира, че не е плейбой и недоумява за какво персоналният му живот провокира толкоз огромен интерес. Факт е обаче, че макар няколкото дълги връзки зад тила му, по този начин и не стигна до брак.

 

Припомняме, че първата му жена Христина Апостолова, която е майка на сина му Димитър-младши, го заряза поради Евтим Милошев, с който тогава бяха другари. Към днешна дата още веднъж всички са в положителни връзки.

 

В прилични връзки е и с Мария Игнатова, с която бяха дружно 8 години – време, през което се разделяха и събираха неведнъж. След окончателната им разлъка русокоската се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков, само че от време на време се засичат с Рачков около общите им служебни задължения. Мълвата носи, че двамата поставили завършек на връзката им без непотребни драми, защото тя така и така от дълго време била изчерпана. Преди време Игнатова загатна, че двамата били по-скоро другари по време на дългогодишните им връзки. Признава, че в случай че й бил предложил брак в подобаващото време, щяла да одобри, само че в този момент към този момент е прекомерно късно.

 

Комикът имаше и спорна връзка с модифицираната русокоска Анита Димитрова, за която не се изрича толкова ласкаво, както за другите си някогашни. И въпреки повода за раздялата им да не е известна, сега той е в ледени връзки с нея. След раздялата на Анита й се наложи да стартира работа като брокер, с цел да се устоя и както сами се досещате, много смъкна виталния стандарт.

 

През лятото Рачков бе видян в компанията на Камелия Андонова, само че и двамата бяха безапелационни, че връзките им са единствено другарски.

 

Според осведомени към днешна дата комикът е при започване на нова връзка с дама, която също е много по-млада от него. Актьорът обаче не крие, че е удовлетворен от това, че през последните месеци всекидневието му е било динамично и забавно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Рачков Христина Апостолова Евтим Милошев Мария Игнатова Ивайло Нойзи Цветков Анита Димитрова Камелия Андонова актьор комик нова любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР