Димитър Рачков окончателно е отписал от живота си своя брат

...
Димитър Рачков окончателно е отписал от живота си своя брат
Коментари Харесай

Рачков се отказа от брат си: Нека да изгние в затвора!

Димитър Рачков дефинитивно е отписал от живота си своя брат Петър, който излежава присъда от 3 години и 2 месеца затвор. Звездата изрично отхвърля да се среща със своя роднина и да го посети зад решетките, настояват близки до семейството. За всичките месеци, откогато Петър е на топло, артистът не е отишъл на нито едно рандеву. Зарекъл се е, че и отсега нататък няма да го посети.

Грижите му за него се свеждали до един тв приемник, който му бил купил, и до няколко кутии цигари, които понякога изпращал по гледище на своята майка. Жената се опитвала да омилостиви Митко и да го накара да посети черната овца на рода си, само че комика бил неотстъпчив. Той не можел да елементарни на Петър за това, че докара мощен стрес на родителите си, от които те едвам се възвръщат.

Припомняме, че братът на Рачков бе задържан в края на март след полицейско гонене, при коетo отхвърли да спре за инспекция и блъсна кола на жандармерията. В нерегистрираната кола, която е карал, е имало дрога. Екшънът се разиграва, до момента в който Петър е в изпитателен период по предишна присъда за разпространяване на опиати. Месец по-късно 41-годишният мъж е наказан на година и 3 месеца отнемане от независимост при първичен непоколебим режим на изтърпяване и санкция от 5 хиляди лв..

Съдът привежда в осъществяване и наказването от година и 11 месеца затвор по друго дело, в чийто период на тестване е повдигнато обвиняването след екшъна с ченгетата. В резултат на всичко това братът на Димитър Рачков към този момент няколко месеца е зад решетките и не се чака скоро да излезе оттова. " Нека да изгние там! Заслужава си го! ", ядосвал се Димитър.

Майката на двамата братя е пред нервозен срив, издадоха пред " Уикенд " осведомени. Тя преживявала доста тежко конфликтите със закона на своя по-малък наследник и не пропущала късмет да се срещне с него в пандиза. За сметка на това обаче Димитър Рачков не желал и да чува за своя роднина. За всичките месеци, в които Петър е зад решетките, той нито един път не бил стъпил на рандеву при него.

Митко бил забранил тематиката да се повдига в негово наличие. Избухвал в кавги даже и при най-беглия намек за това, което става с брат му, и отказвал да беседва за него даже с родната си майка. Според негови познати, случилото се с Петър е най-големият позор в живота му. Звездата бил смъртно афектиран на брат си за тъмното леке, което е хвърлил върху имиджа му със своите проблеми. Ето за какво бил безапелационен, че не желае да има никакви контакти с него отсега нататък. Дори майчините сълзи не били в положение да го разубедят.

Въпреки всичко Рачков се стараел да облекчи затворническото съществуване на своя роднина, доколкото това е допустимо. За задачата му бил изпратил безценен тв приемник, който се употребил освен от Петър, само че и от приятелите му в пандиза. Хората даже се шегували, че звездата е избрал подобен подарък, с цел да може брат му да го гледа по малкия екран, откакто не може да го вижда онлайн.

От време на време Митко изпращал и пакети с цигари. Плащал разноските за телефон на Петър, само че отказвал да беседва с него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР