Димитър Рачков няма да се ожени за Анита! Шоуменът Димитър Рачков

...
Димитър Рачков няма да се ожени за Анита!
Шоуменът Димитър Рачков
Коментари Харесай

Рачков разби Анита: Роди ми дете, но няма да се оженя за теб!

Димитър Рачков няма да се ожени за Анита!
Шоуменът Димитър Рачков сега е по отношение на 25 години по-младата от него Анита. В изявление водещият на „Като две капки вода“ разкри, че няма желание да надява халката.



Актьорът скоро ще удари 50 година, само че на процедура е безконечният ерген. Въпреки че има наследник и е имал голям брой съществени връзки, Рачков в никакъв случай не се е женил.

Оказва се, че това не е инцидентно. Комикът в действителност не е последовател на брака.

„За мен бракът не е нещо, което ще скрепи и резервира връзките ви, нито ще помогне по някакъв метод на възприятията ви“, декларира самоуверено Рачков.

Той има наследник от Христина Апостолова, която сега е омъжена за продуцента Евтим Милошев. Актьорът обаче не е бил женен за майката на детето си.

По всичко наподобява, че тв водещият няма желание да се венчае и за актуалната си половинка. Доста безочливо обаче той разрушава илюзиите й за брак, а в това време приказва за дете от нея и какъв брой доста я обича.

„Анита е огромна душица, доста я обичам. Тя е надраснала годините си. Не е изключено да имаме дете с нея, аз не съм одъртял още и не тичам от това“, откровеничи Димитър Рачков.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР