Димитър Рачков не е от стиснатите мъже. Дребният комик показа

...
Димитър Рачков не е от стиснатите мъже. Дребният комик показа
Коментари Харесай

Рачков брои 100 бона за кола на Анита

Димитър Рачков не е от стиснатите мъже. Дребният комедиант сподели своята благотворителност с следващия подарък за обичаната си – вулгарната плеймейтка Анита Димитрова. Силиконовата хубавица се похвали с гръмък джип БМВ, подарък от любмия мъж.

Возилото не е чисто ново, само че е на малко километри и Рачков се е охарчил с към 100 000 лв. за колата, разкриха пред „ Уикенд ” близки до бургазлията. „ Митко гледа да и угажда и да я глези, тъй като ще му избяга. Тя е задоволително красива и атрактивна, като нищо ще си откри по-млад мъж. Рачков може да й е татко ”, шушукат в светските среди.
Преди плеймейтката джиткаше автомобил „ Мини Купър ”, а някогашният водещ на „ Господари на ефира ” се вози в 30-годишен разхлопан „ Опел ”. Комикът не кара самичък трошката, а си има персонален водач. Ексводещият на „ Маскираният артист ” не се впечатлявал от това в каква кола се придвижва, само че пък не можел да разреши обичаната му да вози кльощавото си тяло в по-скромно возило, а единствено в най-хубавото и поради това се спрял на белия баварец.

Наскоро се появиха клюки, че комикът и силиконката са сгодени . В последно време Анита движи с недоверчив пръстен с елмаз и наподобява доста щастлива. И до момента в който влюбените сияят, майката на Рачков не може да си откри място от гняв каква снаха й се падна. Възрастната жена искрено не харесвала плеймейтката и била уверена, че е със сина й само поради облаги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР