Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са гаджета. Дуото от

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са гаджета. Дуото от
Коментари Харесай

Рачков и Игнатова се събраха с ултиматум за бебе

Димитър Рачков и Мария Игнатова още веднъж са гаджета. Дуото от „ Господари на ефира “ още веднъж живее дружно, а ултиматумът, който комикът е сложил пред погрешната си половинка, е, че двамата имат бъдеще като двойка, в случай че тя му роди бебе, по опция момиченце, писа „ Таблоид “.

След близо година разлъка тв водещите изживяха подем в връзките си и предстоящо се събраха. Мария се върнала в дома на артиста с обещанието, че ще даде всичко от себе си, с цел да се радват скоро на бебе. Предпочитанията им клонят към момиче, тъй като и двамата имат синове от предходните си връзки.

Двойката изкара дружно цели 8 години, през които постоянно се носеха клюки за кавги, ревнивост и раздели. През лятото на 2017-а Митко излезе с отворено писмо до медиите, с което съобщи, че двамата са се разделили, като скриха същинската причина за края.

Преди десетина дни Рачков и Игнатова се появиха в столична дискотека на разположение. Барът е благосъстоятелност на някогашния мъж на Мария – Петко Димитров. Днес те още веднъж са дружно, само че ще забележим до по кое време.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР