Димитър Рачков е изпаднал в сериозна депресия заради раздялата си

...
Димитър Рачков е изпаднал в сериозна депресия заради раздялата си
Коментари Харесай

Димитър Рачков не може да преглътне раздялата с Мария Игнатова, заради красавицата изгубил дори съня си

Димитър Рачков е изпаднал в сериозна меланхолия поради раздялата си с досегашната му възлюбена и колежка Мария Игнатова. Вечно усмихнатият комедиант въобще не наподобява към този момент на себе си – непрестанно е намусен и кисел. Най-лошото е, че няма никакви изгледи той да се измъкне от настоящето си положение, което за похлупак му е докарало и здравословни проблеми. Рачков и Мария са разграничени към този момент от няколко месеца. Те не го удостоверяват публично. В средите на шоубизнеса обаче се знае прелестно, че Мария е напуснала преди време жилището в Панчарево, където живееше дружно с Рачков и се е пренесла при майка си в Драгалевци. Майката на Игнатова има преуспяващ бизнес с фабрика за облекла и с помощта на него си има собствен парцел, където е била радостна да одобри щерка си.

Заради всекидневните си задължения по време на трите месеца, в които се снимаше риалитито „ Като две капки вода “, Рачков е приемал по-спокойно смяната в персоналния си живот

След като шоуто завърши обаче комикът безусловно се е сринал за дни пред погледите на сътрудниците и околните си. „ Само Митето си знае какво му е в сърцето и какво се крие зад маската му на безконечен майтапчия. Още повече го изтеза това да гледа в профил, че Мария по никакъв начин не страда, дори тъкмо противоположното. Графиците им за фотоси в „ Господарите “ към този момент се вършат по този начин, че двамата да не се засичат в студиото “, разясняват общите им познати. Те са обезпокоени също, че Рачков към този момент има и здравословни проблеми. Актьорът е изгубил съня си и с цел да може да е във форма денем е почнал да приема мощни сънотворни средства. Освен това се е усамотил във вилата си в с. Твърдица. Единствената му разтуха бил синът му Митко, който прекарвал времето си с татко си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР