Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на

...
Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на
Коментари Харесай

Първи резултати: Димитър Николов отново е избран за кмет на Бургас

Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден още веднъж ще бъде кмет на Бургас, демонстрират резултатите от екзитпол на организация “Галъп ”. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 541
С 55.9% от гласовете на гласоподавателите, Николов печели пети мандат като кмет на морския град. 

Тодор Ангелов от " Възраждане " - 8,7%, Константин Бачийски от Политическа партия " Средна европейска класа " - 7,9%, Станимир Баев, повдигнат от " Българска социалистическа партия за България - 6,9%, Димитър Найденов, повдигнат от предприемчив комитет - 6,8%. 

Въпреки че не са окончателните резултати, желая да благодаря на всички, които гласоподаваха. Това съобщи Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден пред публицисти.

" Благодаря не тези, които ме поддържаха, на тези, които застанаха зад моите хрумвания. Благодаря и на тези, които не ме поддържаха ", добави Николов. 

По думите му ниската изборна интензивност се дължи на политическата неустойчивост в страната. " Серията от парламентарни вотове оказаха въздействие и демотивираха хората да гласоподават. На предходните избори гласувах на машина, само че в този момент се съобразих с решението на ЦИК и си гласувах без проблем с хартиените бюлетини ", уточни още кметът на Бургас. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР