Димитър Николов е новият стар кмет на Бургас, след като

...
Димитър Николов е новият стар кмет на Бургас, след като
Коментари Харесай

Димитър Николов безапелационно спечели четвъртия си мандат

Димитър Николов е новият остарял кмет на Бургас, откакто завоюва безапелационно за четвърти път кметските избори в морския град.

Според екзитполовете към 19 часа 52-годишният градоначалник е получил доверието на 64,5 % от гласоподавателите . Кандидатът на Българска социалистическа партия Николай Тишев събира едвам 10,5 на 100.

" Ускоряваме развиването на Бургас и продължаваме интензивно да изпълняваме предизборните си агажименти. Веднага от на следващия ден започваме да работим бюджет 2020. Ще работя в разговор с всички политически сили в Общинския съвет. Досега съм работил с схващане. Ще се вслушам във всички положителни оферти и в случай че те са потребни и значими за Бургас, несъмнено, че ще ги поддържа. Със сигурност ще има промени, дано да приключим акцията, да забележим резултатите от кварталите и обитаемоте места ", бяха първите думи на Димитър Николов след оповестяването на резултатите.

По думите му, по време на акцията и многото му срещи, жителите не са го приемали като претендент за кмет, а като настоящ кмет.

" Много от хората ми се обадиха, че нямало смисъл да гласоподават, тъй като аз съм бил сигурен кмет в новата акция. Ромските махали се оказаха с най-ниските проценти изборна интензивност, само че занапред ще вършим разбори ", добави Николов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР