Димитър Любенов на 39 г. е управлявал колата “Порше Панамера,

...
Димитър Любенов на 39 г. е управлявал колата “Порше Панамера,
Коментари Харесай

Поршето, убило французина тази сутрин, летяло с 200 км/ч, шофьорът - с 29 акта

Димитър Любенов на 39 година е управлявал колата “Порше Панамера ”, която тази заран в 4:05 часа е блъснала смъртоносно автомобил с двама французи до “Ринг ” мола в София.

Пред служителите на реда той е отказал изрично да даде проба с дрегер за алкохол и дрога и е обяснил, че “ще се оправи в Министерство на вътрешните работи болница ”.

Според свидетел, поршето го е задминало с над 200 километра в час секунди преди злополуката. Тази скорост са открили по-късно и дознателите. Спортният автомобил се е включвал от локалното, само че засякъл и блъснал дребен “Форд Фокус ”, движещ се в посока Летище София. Колата, в която са пътували двама французи, се е обърнала по таван.

Движението в региона е мощно затруднено и се реализира единствено в дейната лента.

“Всичките екипи на спешна помощ и на полицията са пристигнали на мястото на случая съвсем неотложно, само че ударът бил доста мощен. При всички положения спортният автомобил не се е движел с позволената скорост 80 км/час ”, съобщи контрольор Слави Лазов от “Пътна полиция ”.

Възмутен от агресивното държание на младия водач с
поршето, предизвикал злополуката свидетел изясни, че младият мъж безочливо попитал: “Какво ви пука за някакви
французи, вие българи ли сте? ”.

Шофьорът на поршето, който е притежател на две компании за импорт на коли и филтриране на отпадни води, има 29 фиша, множеството за превишена скорост, половината не са били платени и са на стойност 4500 лева

Французите - възрастно семейство, са се прибирали от отмора в Банско. Форд фокусът е на компания, която извъшвала трансфер от хотела към летище София за полета към Париж в 7:30 ч.

Починалият брачен партньор е на 64 година, а жена му - на 62 година е настанена в Св. Ана със строшен прешлен и фрактури на таза. Водачът на форда е леко ранен и е във ВМА. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР