Димитър Кузманов започна с убедителна победа участието си в турнира

...
Димитър Кузманов започна с убедителна победа участието си в турнира
Коментари Харесай

Димитър Кузманов започна с убедителна победа участието си в Индия

Димитър Кузманов стартира с безапелационна победа присъединяване си в шампионата от сериите " Чалънджър " на АТР в Бенгалуру (Индия). В първия кръг на конкуренцията на корав корт с награден фонд $53 120 българинът надделя изрично участващия с " уайлд кард " представител на домакините Праджвал Дев с 6:2, 6:2.

Мико откри дуела с пробив в подаването на противника, давайки му единствено една точка в първия гейм. Българинът осъществя втори брейк в седмия и незабавно затвори първата част след 38 мин. игра. Вторият сет продължи единствено с минута повече, откакто Кузманов реализира нови два ранни пробива и поведе с 4:0. След това той взимаше умерено подаванията си и завърши срещата с първия си мачбол след общо 1:17 ч. на корта.

Във II кръг 28-годишният ни тенисист (№215 в света) ще срещне французина Александър Мюлер (№205 в ранглистата), който изненадващо отстрани на старта поставения под №2 италианец Стефано Траваля (№109) с 6:1, 7:6 (2).

Кузманов ще взе участие и в шампионата на двойки в Бенгалуру. В тандем с Борна Гойо (Хърватия) той ще се изправи на 1/8-финалите против водачите в схемата от Индия Джийван Недунчежиян и Пурав Раджа.
 Григор Димитров остава №25 в света
Григор Димитров остава №25 в света

Виктория Томова също резервира позиции
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР