Димитър Кузманов донесе първа победа за България в мача срещу

...
Димитър Кузманов донесе първа победа за България в мача срещу
Коментари Харесай

Димитър Кузманов донесе първа победа за България на United Cup

Димитър Кузманов донесе първа победа за България в мача против Гърция от група А на новия шампионат по тенис за смесени сформира - United Cup " в Пърт, Австралия. 
Кузманов разгроми с 6:1, 6:1 Михаил Перволакис (№504 в международната ранглиста). Срещата продължи 65 минути.
Прочетете още
Мико завоюва пет следващи гейма в първия сет, а във втория направи серия от шест следващи извоювани гейма.

По-рано през днешния ден Виктория Томова загуби с 3:6, 2:6 от международната №6 Мария Сакари.

Първата ракета на България стартира добре срещата и поведе с пробив за 2:1. Сакари отвърна с рибрейк и съумя за изравни на 2:2. За страдание при 3:3 Томова получи контузия в левия прасец. Вики продължи да се бори, само че към този момент нямаше опция да се опълчи.

България загуби от Гърция с 1:4 победи в първа среща от група „ А " на новия шампионат за смесени сформира „ Юнайтед къп " в Пърт, Австралия.

Крайният резултат бе завършен от срещата на смесени двойки сред Адриан Андреев и Гергана Топалова и тандема Мария Сакари – Стефанос Циципас. Българите отстъпиха с 4:6, 4:6 в мач, траял час и 14 минути.

Андреев и Топалова изостанаха с 0:3 откакто позволиха два пробива на старта на първия сет, понижиха за 1:3, отново позволиха пробив и губеха с 1:5 преди да наваксат до 4:5.

Във втората част българските тенисисти също наваксаха пасив от 1:5 до 4:5, само че още веднъж изгубиха с 4:6.

Преди ден Григор Димитров и Изабелла Шиникова изгубиха мачовете си на сингъл. По-рано през днешния ден Виктория Томова претърпя проваляне, а Димитър

Кузманов записа единственият триумф на състава против гърците.

На 31 декември България ще се изправи против третия отбор в група Белгия. Срещите стартират в 04:00 часа с дуел сред Шиникова и Алисън Ван Ойтванк, а по-късно ще се играе мачът на Димитров против Давид Гофен.
  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР