Димитър Желязков - Митьо Очите е обявен за общодържавно издирване.

...
Димитър Желязков - Митьо Очите е обявен за общодържавно издирване.
Коментари Харесай

Иван Гешев: Митьо Очите е обявен за общодържавно издирване

Димитър Желязков - Митьо Очите е разгласен за общодържавно търсене. До края на деня се чака да бъдат задействани всички механизми на интернационалната правна помощ. Това включва европейска заповед за арест и Интерпол, заяви в Бургас заместник-главният прокурор Иван Гешев. Той координира на място акцията на профилираната прокуратура и ГДБОП, която се организира по Южното Черноморие и разруши незаконна група, разработвана от 2016 година.

Колегите имаха информация, че лицето ще напусне страната, изясни Иван Гешев. Предпочетоха да спазят проекта:

" Сложна организация, която включва десетки и стотици хора, избраха да не отсрочват планувания преди повече от преди един месец ден. Имаше риск от приключване на информация ".

Всички останали 19 души бяха арестувани. Проверени са десетки адреси, намерено е оръжие, става въпрос за проведена незаконна група за палежи, рекет и побой. До края на деня ще стане ясно какъв брой ще бъдат привлечени като обвинени. На място са двама наблюдаващи прокурори, част от управлението на ГДБОП и съдии от Специализирания съд:
" Един дворец в село Кошарица. Това не е инкреминирано и не е престъплениe, бяха заварени родственици - жена и щерка, на едно лице, което е обвиняем пред Специализирания углавен съд по друго дело, за една група от Плевен ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР