Димитър Желязков - Митьо Очите е личност, която в годините,

...
Димитър Желязков - Митьо Очите е личност, която в годините,
Коментари Харесай

Топкриминалистът Ботьо Ботев: Преди да стане престъпен бос, Митьо Очите беше шеф на едни момичета, които...

Димитър Желязков - Митьо Очите е персона, която в годините, когато се е развивала проведената престъпност, е била нужна на доста хора. Това разяснява криминалистът Ботьо Ботев в утринния блок на Българска национална телевизия, съобщи Блиц. Според него развиването на публичните процеси в това време е благоприятствало основаването на незаконни групировки.

``
реклама

Полицията и службите в Истанбул са изключителни експерти, процесът по връщането на Митьо Очите в България е занимателен поради действия по инспекция, която съответните служби са ползвали. Но това е била естествена процедура, която е вървяла съгласно условията, разясни Ботев.

Според него личността, активността, взаимовръзките и каналите, които е употребявал Димитър Желязков, съставляват интерес на съответните служби в Истанбул.

Криминалистът разяснява, че първоначално Димитър Желязков е работил като началник на девойки, които разнасят цветя по заведенията в Несебър и Слънчев бряг, а на по-късен стадий се трансформира в " необут " на района.

Според Ботьо Ботев в проведената престъпност се гонят тези хора, които не владеят улицата, а Димитър Желязков е бил подобаваща персона, която да се утвърди в тези среди.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 6 секунди) Рейтинг: 478 | Одобрение: -892 РЕЗЬОМЕРАНО: МЕДЬО ОДЖЕТЕ Е РАЗНАСИАЛ ДЗВЕДИА НАПРЕТ И НАЗАТ И Е ЕМАЛ МОМИДЖЕДА ГОИДО ДА МО ПОМАГАД СРАЗНОСАД НА ДЗВЕДИАДА. www.negativnost.comОПИТ ДА БЪДА НАЙ-НЕХАРЕСВАНИЯТ КОМЕНТИРАЩ В ПЕТЕЛ.БГ Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР