Димитър Желязков е обявен за общодържавно издирване. Към момента е

...
Димитър Желязков е обявен за общодържавно издирване. Към момента е
Коментари Харесай

Митьо Очите е обявен за общодържавно издирване

" Димитър Желязков е разгласен за общодържавно търсене. Към момента е известно, че 19 индивида са арестувани при спецакция на ГДБОП под управлението на Специализираната прокуратура в Бургаска област. " Това сподели зам. основният прокурор Иван Гешев по време ексклузивен брифинг пред постройката на ОДМВР - Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Бургас.
По думите му до края на деня ще стане ясно против кои от арестуваните ще бъдат повдигнати обвинявания, както и ще бъде издадена европейска заповед за арест. Според Гешев става въпрос за огромна проведена незаконна група. Намерени са били оръжия, десетки адреси са претърсени. По думите му ще има обвинявания за палежи на коли и обекти. Групата е работила по Южното Черноморие, употребила се е с въздействие в страната.
" В парцел в несебърското село Кошарица са открити жена и щерка на арестуван мъж от Плевен, което приказва за връзки на незаконната група в страната ", сподели още зам. основният прокурор.
Гешев добави, че дейностите по следствието текат единствено от няколко часа и това е една първична информация, която може да се даде.
" Очаква се на следващия ден да бъде даден обстоен брифинг в Съдебната палата в София, в която ще вземат участие представители на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ОДМВР - Бургас, където ще бъде дадена подробна информация, с която ще се разполага и ще се проучва към утрешния ден ", добави Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР