Димитър Исаев спечели два златни медала от държавното първенство по

...
Димитър Исаев спечели два златни медала от държавното първенство по
Коментари Харесай

Димитър Исаев с промени в програмата си преди Европейското по скокове във вода

Димитър Исаев завоюва два златни медала от държавното състезание по скокове във вода, което се организира на плувен комплекс “Приморски” във Варна. Националът победи на 1 метър трамплин и на 10 метра кула. Състезанието беше част от подготовката му за Европейското състезание по плувни спортове в Рим.

В Рим Димитър Исаев ще е единственият български представител в скоковете във вода. Той ще взе участие в две дисциплини - скокове 1 метър от трамплин и 10 метра от кула.

" Надявам се да покажа най-хубавото от себе си и резултатите ще дойдат ", показа Димитър Исаев.

За шампионата във Вечния град Исаев е направил промени в програмата си.

" Единият от скоковете в програмата трябваше да го променим, защото не ми се получаваше доста добре. Всъщност не го бях правил година и половина, защото в България нямаме басейн и по този начин около COVID-19 беше много сложна подготовката. При мъжете скоковете са 6, без значение дали си на трамплин, или на кула. Като на кула 10 метра наложително би трябвало да имаш от шестте групи скокове ", сподели още Димитър Исаев.

Българският национал стартира присъединяване си на Европейското състезание на 16 август. Състезанието по скоковете във вода можете да гледате по Българска национална телевизия 3.

Автор: Петър Дойкински





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР