„Димитър Главчев трябва да бъде сменен от президента. Има още

...
„Димитър Главчев трябва да бъде сменен от президента. Има още
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Когато стана президент, ще кажа дали съм спокоен за Главчев

„ Димитър Главчев би трябвало да бъде заменен от президента. Има още трима четирима души, които Румен Радев може да назначи за длъжностен министър председател. Още при анонса за Димитър Главчев, ние от Българска социалистическа партия казахме, че не би трябвало да бъде длъжностен министър-председател, а някой, който е равноотдалечен. Не мога да кажа дали бихме подкрепили Росен Желязков, би трябвало да го обсъдим в парламентарната си група, тъй като на следващия ден ще поканите някой различен посетител, който ще ви каже, че Българска социалистическа партия не е демократична партия. Разчистването на сметки обаче ще продължава, което не е добре за страната. Когато Георги Свиленски стане президент, ще ви каже дали е спокоен за Главчев. Сега приказвам като зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия “. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

„ Димитър Главчев сподели зависимостите си още на третия ден. Ние не желаеме дирижирано успокоение и Българска социалистическа партия няма да става заслон на това, Борисов да взема решение и да предлага министри. Свършиха ли се министрите на външните работи и посланиците? Той сподели зависимостите си още на третия ден “, сподели още Свиленски. Припомняме, че през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заплаши с избор на съмнение против служебното държавно управление, в случай че Димитър Главчев не бъде заменен от президента. Парламентарната група на социалистите получи поддръжката на " Възраждане ".

Свиленски разяснява още и вчерашния скандал в Народното събрание, при който народните представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ гласоподаваха оттеглената оставка на шефа на НЗОК Станимир Михайлов: „ Свидетели сме на бракоразвод със кавги сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Тези кавги не бяха за цените на тока или за повишение на заплатите, а за това, кой да ръководи 8 милиарда лева “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР