Димитър Главчев ще се справи със . Господин Главчев ще

...
Димитър Главчев ще се справи със . Господин Главчев ще
Коментари Харесай

Тих и експертен ли ще е служебният кабинет на Димитър Главчев?


Димитър Главчев ще се оправи със. Господин Главчев ще резервира част от хората от настоящето държавно управление. Това мнение изрази журналистът Емилия Милчева пред bTV.

Тя изясни, че още през цялото време заречен на президента Румен Радев да не го посрами.  

Милчева чака да вземем за пример Калин Стоянов да е длъжностен вътрешен министър и да приготви предварителните парламентарни избори. Тя не знае до каква степен обаче специалистите в кабинета на Главчев
 Николай Денков чака от Главчев почтени избори
Николай Денков чака от Главчев почтени избори

Това ще зависи и от състава на Министерският съвет

Тя чака да види кой ще е служебният министър на финансите в държавното управление на Главчев. Милчева чака да се откри самостоятелен финансист, който да продължи пътя по приемането на България в Еврозоната.

Политическият анализатор Георги Харизанов уточни, че служебният кабинет на Димитър Главчев би трябвало да е спокоен и експертен.

Иначе той мощно се съмнява, че Бойко Борисов се опасява от " Продължаваме промяната ". Господин Главчев има късмет да покаже по какъв начин ще наподобява едно служебно държавно управление, чиято цел е да провежда предварителните парламентарни избори и да отиде да си почива, сподели Харизанов.

Той счита, че - предварителни парламентарни избори дружно с европейските избори - ще са добре и за самите претенденти за евродепутати, които щели да получат повече гласове.
 Има Такъв Народ вижда в лицето на Главчев длъжностен министър председател на сглобката
Има Такъв Народ вижда в лицето на Главчев длъжностен министър председател на сглобката

Конституцията била изменена по избор на Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР