Димитър Главчев е пример за всички Калинки“ на ГЕРБ. Драги

...
Димитър Главчев е пример за всички Калинки“ на ГЕРБ. Драги
Коментари Харесай

Т. Дончева: Караянчева е партиен секретар, метачка на плювни, Цецка ще ни се види Айнщайн

Димитър Главчев е образец за всички „ Калинки “ на ГЕРБ. Драги ми Главчев, ти не притежаваш качества. Какво може да реши Главчев? Не съм бранител на Корнелия Нинова, само че тя няма нищо, в което да я упрекнеш. И най-после излезе, че ще отстранят Главчев, тъй като ръководителят на Екологичен потенциал щял да приказва пред празна зала. Това сподели възмутена водача на „ Движение 21 “ Татяна Дончева по БТВ.
Политиката е едно безконечно виенско колело. Ако ти не можеш да съжителстваш с хора с назад мнение, ти не си за политиката. Ниският рейтинг на Народното събрание е тъй като на процедура Народното събрание отсъства. Може част от публицистите да стартират да се разсънват. Парламентът е систематично унижават от най-влиятелните ни вестници. Какво излъчва Народно събрание? Някакви кухи изречения. Цвета Караянчева е партиен секретар от Кърджали. Тя е главната метачка на плювни от страна на ГЕРБ. Като ръководител на Народното събрание не може да има различен престиж. Боса е, няма обикновена подготовка. Дори Фидоска / Искра Фидосова / беше по-добре. Цецка ще ни се види Айнщайн, посочи тя.

Марешки е образец за това, което споделя народът: Видяла жабата, че подковават коня и дигнала крайник. Той желае да направи услуга на падишаха. Той е еднодневка в политиката, хитрец. Ще си проживее в Народното събрание и ще рекатипулира най-после.

По мотив тематиката на ГЕРБ за проверка и санкции за приватизацията, тя сподели: Тази работа е заиграване с тежнения на хората, които в безизходицата си се чудят къде да си трансферират омразата. Тази политика е доста неприятна. Виновниците за приватизицята са доста. На нас няма да ни стигнат не пандизите, а хотелите, с цел да затворим там отговорните. Виновно е овчедушието, дебилизма и тъпотата. Сега да ми излиза Марешки и да ми споделя, че щял да стачкува по какъв начин те нарекли дебил?! Ти си от тарикатите. Другите са дебили, че не са взели нищо, заключи тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР