„ Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.

...
„
Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов знае как да прави заден без да губи електорат

„ Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила направи по този начин, че Веселин Марешки да стане началник на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ”, Това съобщи социологът Андрей Райчев във връзка последните политически кавги към оставката на ръководителя на Народното събрание.

След като предходната седмица Главчев подаде оставка като началник на Народно заседание след скандал с опозицията. Той изгони от зала водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, заради което левицата взе решение да бойкотира съвещанията до момента в който Главчев не подаде оставка.

„ Главчев извърши нещо без да осъзнава. Първо е европейската реакция – няма парламент без съпротива. Второто, в случай че сте на мястото на Борисов, какво предпочитате – Нинова като сътрудник или Марешки като шеф? Защото Главчев сложи Борисов пред този избор”, счита Райчев. По думите му по-добре е Борисов да има сътрудник, който да бъде доста деен и опозиционно заплашителен, в сравнение с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да излязат от Народното събрание и по този начин Марешки да взима решение дали да заседава Народното събрание или не.

„ Тук беше застрашено самото осъществяване на съвещанията. Те в действителност бяха тръгнали да вършат Марешки шеф. Това Главчев му го сервира на своя министър председател една заран – естествено, че ще го изгони”, добави още Райчев.

„ Борисов разви една техника, за която може единствено да му завиждат – знае по какъв начин да прави заден без да губи електорат”, разяснява още Райчев. По думите му изборът на Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила за ръководител на Народното събрание е чудноват. „ Този пост е мъчно място и не толкоз тъй като би трябвало да си доста интелигентен или културен, само че тъй като там се желае да те почита опозицията. Тя е драка, тя е боец”, разяснява Райчев.

Според него този скандал е пристигнал в доста несъответствуващ миг за държавното управление на Борисов, тъкмо когато у нас политическата обстановка би трябвало да бъде спокойна преди европейското председателство. „ Борисов не можа да реализира мир сред съпротива и ръководещи за по време на председателството. Опозицията няма да му обезпечи тези шест месеца тишина”, безапелационен е Райчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР