Димитър Гилев е най-обичаният български преподавател, според зрителския вот на

...
Димитър Гилев е най-обичаният български преподавател, според зрителския вот на
Коментари Харесай

Димитър Гилев е любимият български преподавател според зрителите на БНТ

Димитър Гилев е най-обичаният български учител, съгласно зрителския избор на Българска национална телевизия и „ Любимците на България ". Той е на 28 години, от четири години е преподавател по история в СУ „ Д-р Петър Берон " в Свиленград. Силно има вяра, че историята ни сплотява - по този начин е било през Средновековието, през Възраждането, по този начин е и в този момент. За да предизвика интереса и вниманието на учениците си, постоянно влиза в класната стая, преоблечен в облекла от разнообразни столетия и пресъздава подиуми от живота на героите ни. Освен, че излиза от рамките на образователната стратегия, Димитър Гилев е прочут блогър, чиито часове по родолюбие са част от програмата на съвсем всяко неделно учебно заведение на българите в чужбина.

В класацията бяха номинирани още Теодосий Теодосиев, Христо Господинов, доктор Владимир Божилов, Росен Богомилов, Радина Маринчева и Минко Балкански.

„ Любимците на България " продължава с гласуването в категория Музика, в която водещият Миро показа личностите, събрали най-вече зрителски оферти. Гости и коментатори в студиото бяха Ваня Щерева, Георги Милков, Даниел Спасов и Атанас Стоянов от „ Бг радио ".
Номинирани в категория Музика.

Лили Иванова

Лили Иванова е най-голямата звезда на българската поп музика, наричана „ Примата на българската сцена ". Гласът и харизмата ѝ пленяват, а публиката ѝ събира няколко генерации на всеки нейн концерт. Определяна от народа като най-известната българска поп и естрадна певица, тя подчинява целия живот на специалността си. През годините Лили Иванова изнася над 15 хиляди концерта. Лили Иванова има над 35 издадени дългосвирещи албума, в кариерата си печели голям брой оценки и награди.

Веселин Маринов

Веселин Маринов е на сцена към този момент 40 години и един от най-обичаните български поп и естрадни артисти. Творчеството му е обвързвано с родолюбието и любовта. Той има голям брой издадени сингли и албуми, трансформирали се в огромни и неостаряващи шлагери.

Васил Найденов

Васил Найденов е синевата на естрадният хоризонт. Той печели „ Мелодия на годината " и „ Златен Орфей ", още преди звездният му момент да е настъпил. Всяка негова ария незабавно се трансформира в шлагер. Започва кариерата си като вокал на рок група „ Диана Експрес ", с която записва една от най-хитовите си песни „ Синева ", по-късно е вокал и на група „ Тангра ".

Николина Чакърдъкова

Николина Чакърдъкова е българска национална певица, изпълнителка на национални песни от македонската фолклорна област. В концертните си изяви пленява публиката с магическия си глас, с атрактивното комбиниране с хореографските постановки, както и с ефектните декори и красиви костюми.

Орлин Горанов

Орлин Горанов е прочут поп и оперен артист, и водещ за забавно-познавателното предаване по Българска национална телевизия 1 „ Последният печели ". Още от 80-те години на предишния век, той се утвърждава като един от най-успешните реализатори на българската сцена. Има доста издадени независими песни и дуети, трансформирали се в едни от най-обичаните шлагери от генерации българи.

Поли Генова

Поли Генова показва България на два състезанието Евровизия - през 2011 година и през 2016 година Водеща е на Детска Евровизия през 2015 година, която се организира в София. Музикалната ѝ кариера стартира, когато е едвам 4-годишна. През 1995 година става първият член на преди малко образуваната детска вокална група „ Бон-бон ". По-късно взе участие в редица състезания и формати, доста, от които печели. Тя журира и в няколко музикални реалити формати, а през 2021 година показва своя първи концерт в Античния спектакъл в Пловдив.

Васко Василев

Васко Василев е един от най-хубавите и виртуозни български цигулари. Още от петгодишен има осъществявания пред аудитория, на седемгодишна възраст свири като солист на Българския камерен оркестър в Зала България. През 1994 година става най-младият концертмайстор на оркестъра към Кралската опера - Лондон, с който постоянно свири и като солист. Изпълнява, както типичен творби, по този начин и музика с по-модерно звучене. Свири еднообразно добре на класическа и на електрическа цигулка. Свирил е на концерти в 40 страни. Той е учител е в Лондон и Валенсия.

Златният орден в категория Спорт, феновете връчиха на Ансамбъла по художествена гимнастика. Най-много гласове в категория Кино и спектакъл получи Мариус Куркински; в категория Популярни двойки - Дует Ритон; в категория Литература - Здравка Евтимова; в категория Медицина - доктор Георги Стаменов; в категория Мода - София Борисова, в категория Инфлуенсъри - Изабел Овчарова.

Видеата на номинираните в категория Музика на „ Любимците на България " може да гледате на. Гласуването за тях продължава до неделя, 28 ноември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР