Димитър е младеж, едва на 19 години. Момче, което води

...
Димитър е младеж, едва на 19 години. Момче, което води
Коментари Харесай

Митко спешно има нужда от помощта ни

Димитър е юноша, едвам на 19 години. Момче, което води своята борба за живот с усмивка, тъй като знае, че ще се пребори, само че има потребност от вашата помощ. Митко е диагностициран със страшната диагноза Сарком на Юинг и се нуждае от всички нас, с цел да продължи да се радва на живота.

Ето какво пишат неговите близки:

Миналата година той претърпя извънредно комплицирана интервенция, при която беше отхвърлен израстък на гръдната кост. След направена хистология се откри, че е най-коварният недоброкачествен рак на костите – Сарком на Юинг.

Последваха редица проучвания и се оказа, че са се появили и разсейки.

Започнахме незабавно химиотерапия в Детска онкохематология град Пловдив, тъй като това е рак, който разболява най-вече децата.

В момента се борим с бюрокрацията на НЗОК и Министерство на здравеопазването, с цел да може Митко да приключи химиотерапията.

Имаме проблеми, защото към този момент е на 19 години, а се лекува в детската онкохематология. Много се надяваме да успее да приключи този курс на химиотерапия в същото поделение. Разсейките се повлияха добре от вливките дотук и последният скенер сподели, че няма метаболитна интензивност.

Лекуващият доктор на Митко се свърза с клиника в Германия - Next Gen Oncology Group, която изследва генома на тумора и изготвя идивидуална терапия.

Единствено тези проучвания и лечението дават някаква гаранция, че този звяр няма да се върне повече. Това проучване не се покрива от НЗОК, както и медикаментите, които ще бъдат назначени.

Самото проучване коства 5800 евро. Трябва да го създадем допустимо най-скоро,защото според от него ще бъде назначено и последващото лекуване.

Вярваме, че ще имаме доста мотиви за наслада от всяка извоювана дребна борба, и че най-после той ще успее да се пребори вечно с това подло заболяване.

Нашето семейство няма опция да поеме тези големи разноски за лекуване. Вече не можем сами и имаме потребност от помощ.

Митко има потребност от вашата доброта и ви апелирам да му дадете шанса да сбъдне фантазиите си и да живее.

Заради мощни болки и засилващо се разбиране на крайниците бе изработен ЯМР, който сподели, че Димитър има рецидив в гръбначния дирек.

Новообразувалият се израстък притиска прешлените, вследствие на което той е изцяло неподвижен.

Наложи се незабавна животоспасяваща интервенция! Бяха сложени скъпоструващи титаниеви импланти, които НЕ се поемат от здравната каса, с които Митко има късмет да проходи и да продължи да се бори с рака.

Битката, която ни следва ще бъде дълга, изтощителна и обвързвана с доста средства, с които ние не разполагаме.

Молим ви да не спирате да ни подкрепяте.

За страдание новините които ще споделя, никак не са хубави...
След следващите проучвания направени на Митко, се оказало, че раковите кафези се развъждат, вместо да умират, и в действителност умира единствено имунната система, станал е химиорезистентен. По протокол Димитър би трябвало да има 3 курса с тежка химиотерапия, след първия, Митко е с тежка аплазия 3та седмица поред, не се знае до по кое време ще издържи...
Лекуващият доктор е направил изследване и е разкрил някакъв новаторски способ имунотерапия, която още не е узаконена в България, съгласно него, са нужни 6 курса с по 6 флакона, като един флакон коства 15 000€
Всеки курс трае 10 дни с 20-25дни отмора сред курсовете, според положението на Димитър. 
След вчерашния баланс стана ясно, че сега имаме пари за 2 флакона.
В най-кратки периоди, до дни би трябвало да съберем 60 000€, с цел да може да се стартира лекуването.
Димитър в действителност няма време, и има голяма потребност от нас в този момент.

Митко е изкарал почти спокойна нощ, с помощта на болкоуспокояващите.
По първична информация, трябваше да изкара 3 курса тежка химия и да довърши лекуването в Австрия, както през вчерашния ден се разбра, ракът не се въздейства от химията, и тя убива единствено организма му...
Напомняме, че е препоръчана 6 курса имунотерапия с по 6 флакона от по 15 000€,
Общо 90 000€на курс, курсовете траят 10 дни с отмора 20-25 дни сред тях.
Към момента има пари за два флакона, направена е поръчка, чакаме проформа-фактура, с цел да се започва имунотерапия, Организма отслабва и Митко не може да чака имаме 2-3 дни да съберем останалите 60 000€ с цел да се приключи първия курс в точния момент.
След като се стабилизира ще се направи ново питане до Австрия, съгласно настоящо положение, и ще се реши по какъв начин да продължи лекуването.
По късно ще дадем баланс.

Това е линка към благотворителния базар https://www.facebook.com/groups/1271703776276956/

линк към страницата му в ФБ https://www.facebook.com/nadejdazamitko/

линк към птлатформа за набиране на средста https://bg.helpkarma.com/campaign/nadejda-za-dimitar-330?fbclid=IwAR1gzO0B4j3gJJLm2117VgxoiuHxJ5lZIHxZeqGBBqnu_Ei2ZswJaVc96hk

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР